| Jak poderwać dziewczynę? |
| Autor | Wiadomość |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 Jak poderwać dziewczynę? |
|
| A teraz na luzie, jak w temacie czyli po prostu jak zacząć, rozmowę tzw. pierwszy kontakt, aby zrobić dobre wrażenie i pójść na randkę. Ja nawet jak rozdawałem ulotki to pisałem swój nr i dawałem dziewczynom, lecz nic z tego. Kiedyś powiedziałem do pierwszej ładnej "Może wybierzesz się ze mną do kina?" na co ona odburknęła "A jak myślisz?!" może była z typu 'co to nie ja' może ja zrobiłem to nie tak, w każdym razie JAK poprowadzić rozmowę, jak zacząć? Piszcie swoje spostrzeżenia, uwagi! - może razem opracujemy jakiś dobry sposób i wypróbujemy go! Pozdrawiam | |
| |
 |
radoo1991 Wiek: 34 Dołączył: 24 Lip 2007 Posty: 11 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| A teraz postaw się na miejscu tej dziewczyny. Jakby podeszła do Ciebie taka Adriana Lima z podobną propozycją to nawet nie myslabys dlugo tylko sie zgodzil, a jak napatoczylaby sie taka Katarzyna Niezgoda (dziewczyna Kamela) to byś ją spławił, tak? W takich rozmówkach liczy się wygląd, bo charakter schodzi na drugi plan- on może zatrzymać przy Tobie kobietę, gdyż żadna wartościowa dziewczyna nie będzie z pustym przystojniakiem.
A tutaj mały poradnik:
http://www.youtube.com/wa...n_order&list=UL | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| No właśnie, i ja tak próbowałem jak ten gościu i nic tylko nie i nie. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
radoo1991 Wiek: 34 Dołączył: 24 Lip 2007 Posty: 11 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| | a próbowałeś tak długo i nachalnie? a moze jednak jestes po prostu brzydki jak quasimodo:D | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| Miałem kilkanaście podejść, ale potem nie chciałem już robić z siebie durnia Di Caprio nie jestem, ale czy Quasimodo?! też nie - uważam że nie jestem brzydki, szczupły facecik, średniego wzrostu. Po prostu w gadce jestem cienki, przeważnie mówię co myślę prosto w twarz i wszystko potem pali na panewce. | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 |
|
| | code/ | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | | | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 |
|
| Malachi, dzięki za radę ciekawy post, pozdro! | |
| |
 |
| |