Pare problemow |
Autor | Wiadomość |
xddx Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 3 Skąd: haha | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 Pare problemow |
|
| Witam.Mam pare problemow moze co niektorym wydaja sie smieszne.Ale niestety
Do rzeczy:
mam 17lat juz niedlugo 18 90-95kg wagi i 1.90m
1.Mam strasznie malego penisa chudy i maly 11CM to maks przy maksymalnym wzwodzie,w czasie spoczynku juz nie wspominam
2.Odnosnie napletka,w czasie spoczynku schodzi normalnie,niewiem czy wystarczajaco ale za ten gorny rowek.W czasie wzwodu tez schodzi tylko dluzej .Sciagam go powoli i schodzi,zadnego bolu nie czuje,i schodzi do pozycji takiej samej jak w czasie spoczynku tylko dluzej.Niekiedy po wytrysku nie chce zejsc do tego samego miejsca,ale zoledzia widac,zatrzymuje sie jakby na rowku patrzac od gory.Masturbuje sie 5lat jak zaczalem to na poczatku slabo to szlo,ale z czasem coraz lepiej i schodze do tego poziomu.Niewiem czy to aby nie za malo.Ale to moze dlatego ze nie jest wycwiczony bo jak wspomnialem ciagle do tego samego miejsca schodzilem.
3.Nie wiem czy to dobrze ale w czasie spoczynku skora zaslania calego zoledzia nie widac nic,w czasie wzwodu skora sama schodzi i pojawia sie zoledz,tylko trzeba delikatnie pomoc zeby zszedl za rowek-ale bez najmniejszego bolu
4.Zadnych dolegliwosci,zaczerwienien,bolu i innych rzeczy nie ma.
Niewiem czy zrobic fotki jak to wyglada.Pozdrawiam i z gory THX
[ Dodano: Wto 19 Lip, 2011 ]
http://www.fotosik.pl/pok...3a690b82f2.html
http://www.fotosik.pl/pok...515c1725e6.html
[ Dodano: Wto 19 Lip, 2011 ]
W czasie zwodu jak i spoczynku bez problemu do tego miejsca sciagam,dalej nigdy nie sciagalem i nie probowalem | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| Spróbuj do maksymalnego momentu jak możesz ściągnąć skórę z żołędzia i zrobić zdjęcie jak wygląda, z tyłu i z przodu, możesz mieć za krótkie wędzidełko. Skóra powinna zawsze schodzić za żołądź podczas wzwodu. Możesz też mieć za dużo skóry. Czekamy na zdjęcia. | |
| |
 |
xddx Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 3 Skąd: haha | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 |
|
| Nie możesz niżej ściągnąć skóry? | |
| |
 |
xddx Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 3 Skąd: haha | Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 |
|
| Moge ale nie zlapalem w tym momencie co trzeba.A jak to wyglada zadna stulejka? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 |
|
| Stulejka nie, ale ściągnij na maxa i zrób foto z przodu i z dołu! Wędzidełko możesz mieć przykrótkie. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 |
|
| A na moje oko xddx masz lekką stulejkę. Wędzidełko też długością raczej nie powala. Wybierz się do lekarza. | |
| |
 |
|