Krostki/plamki na żołędziu |
Autor | Wiadomość |
suawek1 Dołączył: 18 Lip 2011 Posty: 4 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| Idź z tym do lekarza, to może być kiła! | |
| |
 |
suawek1 Dołączył: 18 Lip 2011 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| Nie wiem czy to taki żart z Twojej strony czy mówisz serio? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| Nie to nie jest żart, przypuszczenie zarażeniem się kiłą/syfilisem jest jak najbardziej trafne. Powinieneś się jak najszybciej udać na konsultacje do lekarza. Na szczęście w dzisiejszych czasach leczenie kiły jest w miarę proste i skuteczne. Powodzenia w dochodzeniu do zdrowia. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
suawek1 Dołączył: 18 Lip 2011 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| Powiem Wam, że mnie mocno wystraszyliście. Idę do lekarza jutro z samego rana.
Poczytałem trochę i dowiedziałem się, że czas inkubacji wynosi ok. 3 tygodni. Czy to możliwe zatem, aby to było to, skoro seks z ostatnią z nich uprawiałem ok. tygodnia temu? Pytanie takie tylko na spokojny sen i jakieś nadzieje, że mi kutas nie uschnie. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| Bardzo słuszna decyzja. Nawet gdyby się okazało, że to nic takiego to przynajmniej będziesz miał pewność i spokój. A gdyby nasze przypuszczenie się potwierdziło to leczenie zostanie podjęte we wczesnym stadium i po krótkim czasie problem również zniknie. Daj znać ja wrócisz od lekarza jaką diagnozę postawił. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
satellite Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 27 Skąd: nibylandia | Wysłany: Pon 18 Lip, 2011 |
|
| to nie żadna kiła, mi to wygląda na grzybki, no ale dla pewności skocz do lekarza i daj znac jak sie skonczylo. | |
| |
 |
|
| Dzięki za odpowiedzi. Już umówiłem się na jutro na wizytę, może lekarz rozwieje wątpliwości.
[ Dodano: Wto 19 Lip, 2011 ]
Więc tak. Bylem u lekarza.
Powiedział, że nic poważnego tutaj nie ma, prawdopodobnie tylko podrażnienie wywołane... zwiększoną używalnością narządu (cytując). Pobrał próbkę żeby wykluczyć grzyby.
Dzięki za pomoc. | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| Nie ma za co! po to jest to forum | |
| |
 |
satellite Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 27 Skąd: nibylandia | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| no mówiłem że to nic poważnego a tu już chłopaki Cię kiłą straszyli, ale dobrze że byłeś u specjalisty, masz teraz spokojną głowę. Pozdrawiam | |
| |
 |
johnnylachenda Wiek: 34 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 |
|
| Witam,
pozwole sobie zadac pytanie: do jakiego specjalisty udac sie w przypadku ktory opisal "suawek1"?
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz. | |
| |
 |
satellite Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 27 Skąd: nibylandia | Wysłany: Sob 30 Lip, 2011 |
|
| dermatolog/wenerolog | |
| |
 |
|