pierwszy raz |
Autor | Wiadomość |
osesek Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 pierwszy raz |
|
| Mam taki problem ostatnio kochalem sie z moja partnerka, byl to moj pierwszy raz i bardzo bolal mnie moj penis po tem zobaczylem ze moj napletek tak jakby troche sie naderwal (przecial). Co to moze byc? Jest to powazne czy raczej nie? | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 |
|
| Tylko Ci pozazdrościć tego pierwszego razu. Musiał być bardzo ostry sex że aż nalepek się naderwał. Poszczypie, poboli i bez żadnych skutków się zagoi. Następnym razem już pójdzie lepiej. | | |
| |
 |
nieznany Dołączył: 28 Lut 2006 Posty: 11 | Wysłany: Czw 04 Maj, 2006 |
|
| nawiąże co nieco do tematu, mianowicie:
czy uprawiając sex z krótkim wędzidełkiem jestem szczególnie narażony na jakieś pakudztwa? ( pęknięcia i rozerwania - wedzidełka, napletka etc.)
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
nieznany Dołączył: 28 Lut 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 |
|
| POBIJAM TEMAT I PONAWIAM PYTANIE
czy ktoś może mi odpowiedzieć
z góry dzięki | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 |
|
| Być może napletek się przetarł, albo za mocno kopulowaliście i się naderwał. Nie martw się zią, na pewno się za goi, tylko teraz dbaj o higienę. | |
| |
 |
nieznany Dołączył: 28 Lut 2006 Posty: 11 | Wysłany: Wto 09 Maj, 2006 |
|
| to nie tak ja sie pytam czy koplulowac W OGOLE MOZNA z krotkim wedzidelkiem :>! czy jest tu jakies ryzyko...? ot co! | |
| |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 |
|
| nieznany napisał/a: | to nie tak ja sie pytam czy koplulowac W OGOLE MOZNA z krotkim wedzidelkiem :>! czy jest tu jakies ryzyko...? ot co! |
Tak wędzidełko może się rozerwać, napletek też. Jeżeli masz takie problemy lepiej odwiedź urologa. | |
| |
 |
|