Ból przy wydalaniu! |
Autor | Wiadomość |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 20 Cze, 2011 Ból przy wydalaniu! |
|
| Witam, mój problem polega na tym że niekiedy przy wydalaniu, boli mnie odbyt, zdarzyło mi się to dziś rano. Jestem szczupłej budowy, czy mam się czym martwić? proszę o poważne odp, dzięki! pozdrawiam | |
| |
 |
Papus Dołączył: 08 Lut 2006 Posty: 8 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Lip, 2011 |
|
| Hemoroidy? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 11 Lip, 2011 |
|
| Raczej nie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 |
|
| Zauważyłem kolego, że często Twoje komentarze wyglądają tego typu, że "... coś tam coś tam, a jak nie to skorzystaj z porady lekarza". Więc uważam, że jesteś dobrym przykładem na to, aby zaczerpnąć porady specjalisty, który pomoże rozwiązać problem Pozdrawiam | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| Napisałeś to żeby sobie nabić liczbę postów? wszędzie piszesz, w każdym temacie. | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| Myślisz, że mi to potrzebne? Gdyby mi na tym zależało, to bym każdy temat po kolei komentował, a tak nie jest. Uważam, iż słowa są po to, aby dobierać je odpowiednio. Ale czasem to trudne, jak widać. Piszę przy tematach, którymi się zainteresowałem, mam do tego prawo, czyż nie? Jestem tutaj nowy, więc chcę podzielić się bądź zaczerpnąć informacji. To jest forum na, którym dzielimy się swoimi doświadczeniami. Ja również mógłbym do osób pisać "jeśli nie jesteś pewien, zaczerpnij porady specjalisty". | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| No to pisz! przecież masz do tego prawo. | |
| |
 |
radoo1991 Wiek: 33 Dołączył: 25 Lip 2007 Posty: 11 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| moze po prostu masz zatwardzenie ? | |
| |
 |
lucash759 Wiek: 28 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 15 Skąd: woj. lubelskie | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| GordonGekko, zauważ, iż nie napisałeś, czy ból pojawia się podczas oddawania moczu czy kału... | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 19 Lip, 2011 |
|
| Kału, ale to nic poważnego, zapewne stres, czy jak napisał radoo1991 zatwardzenie, od napisania tematu już mi się to nie przydarzyło. Także zamykam temat i dziękuję za wszystkie odp. Pozdrawiam | |
| |
 |
|