| Aussiebum |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 Aussiebum |
|
| Witam
Czy słyszeliście o bieliźnie aussiebum? O kieszonkach na sprzęcik? Co o tym sądzicie? Czy ktoś może posiada taką bieliznę? Czy faktycznie spełniają swoją rolę?
Pozdro | _________________ men | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 |
|
| | Ale po co kieszonki na "sprzęcik"? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 |
|
| ja słyszałem o bieliźnie tej firmy, szczególnie o grupie wj pro i muszę przyznać, że na ich reklamach prezentuje się fajnie (z drugiej strony co na reklamie nie prezentuje się ok). z majtek "kieszonkowych" posiadam tylko andrew christian ale ta kieszonka nie podtrzymuje sprzętu w górze a wręcz przeciwnie pozwala mu na swobodny i niczym nie ograniczony zwis z bielizny prezentującej sprzęt mam za to c-in2 sling support - choć muszę przyznać, że nie należy ona do najwygodniejszych na świecie. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
flejszar Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 |
|
| | mam aussiebum i c-in2, zdecydowanie wg mnie są lepsze c-in2 lepszy materiał i komfort | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 |
|
| | flejszar, jakie modele dokładnie posiadasz? chodzi mi o to czy oba mają uwypuklić to co jest do uwypuklenia? nie przeszkadza Ci ta tasiemka w C-in2? jak dla mnie, przynajmniej na początku, jest to dziwne uczucie mieć wszystko lekko ściśnięte i podniesione. ale idzie się przyzwyczaić. co Ci przeszkadza w aussiebum? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
| |