Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nie mogę się wystarczająco podniecić...
Autor Wiadomość
Lucas_22 

Wysłany: Wto 28 Cze, 2011   Nie mogę się wystarczająco podniecić...

Mam powazny problem, który zaczął się 2,3 miesiace temu gdy zaczalem współżyc z moją partnerką.. Otóż gdy z dziewczyną całujemy się, pieścimy mogę osiągnąć erekcję., Jednak gdy chcemy zaczac sie kochac erekcja ustaje i za nic w swiecie nie chce powrócic. Dodam że juz kochalismy sie i było w miare normalnie, chociaz tez było wiele problemu z osiągnieciem erekcji. Dziewczyna ta bardzo mi sie podoba i co najwazniejsze kocham ją, ale wiem ze kiedy nie potrafie sie podczas stosunku podniecic to czuje sie napewno zawiedziona i smutna. Mimo ze stara sie zachowac dobrą mine to ja wiem ze jest jej ciezko tak samo jak mnie bo jest to niewątpliwie piękny i wazny akt zycia, którego bardzo chcemy.
Kiedy jestem sam nie mam problemu z osiągnieciem erekcji, mam tez codzienne poranne erekcje, gdy sie calujemy, przytulamy wszystko gra, do momentu rozpoczęcia współżycia.
Przez kilka lat regularnie sie masturbowalem, i nawet nieraz zdaza mi sie to do dzis, zle sie z tym czuje i niewiem co mam robic, moze jednym z czynników jest przyzwyczajenie do masturbacji?
Najgorsze jest to ze im wiecej o tym mysle, im bardziej sobie wmawiam ze teraz bedzie juz dobrze - wcale tak nie jest.
Niewiem juz co robić... Proszę o jakies mądre i przemyslane porady bo niewątpliwie jest to najwiekszy problem z jakim mi przyszlo w zyciu walczyc....

Pozdrawiam

aaa68 

Wysłany: Wto 28 Cze, 2011   

mysle ze to przyzwyczjenie do reki pozostałe i jest w psychice, ale minie to jak znaiechasz onana

maxsiu16 

a moze ty chłopców wolisz

penis.com.pl
bathmate
Lucas_22 

Absolutnie nie, jestem osobą heteroseksualną i nigdy nie ciągło mnie do chłopców.

aaa68 

maxsiu16 napisał/a:
a moze ty chłopców wolisz
a co to ma wspólnego z tym orientacja

Rufus1 

Wysłany: Sro 29 Cze, 2011   

Lucas_22, wniosek z Twojego opisu wynika następujący , a mianowicie jesteś zdrowy fizycznie , tylko masz problemy z blokadą psychiczną , jak wiesz , żę dochodzi do wspólzycia wtedy , pewnie się stresujesz i jest zanik erekcji. Myśl podczas kochania np. o swojej partnerce jaka jest piekna itd, nie myśl o sobie , że Ci coś nie wyjdzie. Próbuj i nie poddawaj się.

leon1988 

Czy ktoś z twoich znajomych wpadł w niechcianą ciążę lub zaraził się czymś podczas seksu?

aaa68 

leon1988 napisał/a:
Czy ktoś z twoich znajomych wpadł w niechcianą ciążę lub zaraził się czymś podczas seksu?

a co to ma za znaczenie, to jest w psychice

leon1988 

Wysłany: Sob 02 Lip, 2011   

Ma bardzo duże znaczenie. Widząc, że przykładowo znajomy wpadł i miał duże nieprzyjemności to można sobie podświadomie ubzdurać, że seks jest zagrożeniem i stąd mogą brać się takie problemy jak zanik erekcji przed seksem. Po pierwszym poście już widać, że Lucas jest zdrowy jak koń, ale problem leży w psychice.

Ciekawe czy podczas seksu analnego i oralnego też masz takie problemy ze wzwodem? Czy wzwód ustaje, kiedy jesteś sam i założysz prezerwatywę?

Lucas_22 

Wysłany: Sob 02 Lip, 2011   

Tak jak wczesniej mówilem we wszystkich sytuacjach kiedy jestem sam, kiedy sie calujemy, przytulamy itd jest w porzadku tylko w momencie zbliżenia erekcja ustępuje jakbym sie podświadomie czegoś obawial a przeciez jestesmy odpowiednio zabezpieczeni.

Odpowiedz do tematu