Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     "Nie gładka" żołędź.
Autor Wiadomość
Robert_O 

Wysłany: Sob 25 Cze, 2011   "Nie gładka" żołędź.

Witam szanowne grono.

Od dość dłuższego czasu szukam informacji nt. zmian na naskórku żołędzi. Znalazłem kilka tematów jak np. TEN , który mniej więcej opisuje mój problem lecz nic a nic nie ma tam odpowiedzi, które by mnie satysfakcjonowały.

Lat 20. Od kilku lat moja wierzchnio-centralna część żołędzi jest pomarszczona, popękana, pokryta wzdłuż rowkami. Wg. mnie wygląda jak wyschnięta ziemia po ulewie w afrykańskiej sawannie. Bardzo podobnie jak na tym zdjęciu. Nigdy nic mnie nie bolało, swędziało czy kuło - drażni mnie to natomiast jako wada kosmetyczna. Drażni mnie też to, że widoczne jest to też podczas wzwodu. Za młodu dość intensywnie "ćwiczyłem mięśnie okolic łonowych" - często bez lubrykantu, psia mać - podejrzewam, że mogłem doprowadzić do przesuszenia nabłonka.

Do rzeczy. Co możecie poradzić? Może zacząć używać jakieś kremy? Czytałem o natłuszczającym Linomagu i o kremach ściągających opartych na tlenku cynku (głowy nie dam, zresztą brzmi ryzykownie). Jakiś gościu pisał o jakichś ziołach, witaminach.

Krótko mówiąc - co zrobić aby gała była gładziutka i błyszczała (mniej lub bardziej - minimalizacją też się ucieszę) jak karoseria na nowej 911GT?

No chyba, że się mylę i są to jakieś zmiany grzybicze, stan zapalny czy czort wie co. Żeby nie było - higiena codziennie utrzymywana, żadnych problemów wenerycznych, stała partnerka.

W miarę możliwości postaram się dosłać odpowiednie dowody w postaci zdjęć ;)

Pozdrawiam serdecznie,
Robert.

legolas1 

Wysłany: Sob 25 Cze, 2011   

Robert_O, a próbowałeś smarować żołądź najzwyklejszym kremem natłuszczającym typu nivea, bez żadnych dodatków substancji leczniczych? Spróbuj smarować na noc dość grubą warstwą kremu a rano zmyj wszystko co się nie wchłonęło. Może to pomorze. Powodzenia

Robert_O 

Spróbuję, dzięki. Anything else?

penis.com.pl
orgasm contol
Mlodyy 

Jezeli chodzi o masc cynkowa to ma dzialanie wysuszajace, wiec chyba nie bedzie dobra, ja tez bym sprobowal kremem zwyklym, napisz za kilka dni jak sie sprawdzilo.

andrzejgadarr 

Wiesz co, taka Twoja uroda. I wydaje mi się, że efekt taki jaki chciałbyś uzyskać da np. botox.

Robert_O 

Botox, haha :D . Nieeeee ma szans.

legolas1 

Wysłany: Nie 26 Cze, 2011   

Jeśli to kwestia urody penisa i żadne kremy nie pomogą to botox również nie zadziała. Na całe szczęście żołądź nie jest zbudowana z tkanki mięśniowej, która by mogła być sparaliżowana przez botox a tak właśnie botox usuwa zmarszczki :)

andrzejgadarr 

No akurat w tym przypadku nie do końca. Bo żołądź po wstrzyknięciu botoksu lekko puchnie w wyniku czego takie "zmarszczki" się wygładzają.

blackberry88 

spróbuj oliwki bambino :P (lustro stary) :o

legolas1 

Wysłany: Pon 27 Cze, 2011   

andrzejgadarr, interesujące. przyznam się, że nigdy o tym nie słyszałem :) a tak z czystej przyrodniczej ciekawości orientujesz się może jak długo taki efekt się utrzymuje oraz czy istnieje jakieś zagrożenie sparaliżowania nerwów czuciowych żołędzi?

andrzejgadarr 

Wysłany: Wto 28 Cze, 2011   

No tak, efektem ubocznym może być przejściowy lub trwały zanik czucia w żołędzi.

legolas1 

Wysłany: Sro 06 Lip, 2011   

Hey Robert_O, i jak tam te Twoje zmarszczki na żołędzi? Pomogło coś? Daj znać o efektach, tak aby następni forumowicze z podobnym problemem mieli łatwiej.

Odpowiedz do tematu