Program Partnerski Intymnosc.pl | Autor | Wiadomość | Ewa_Intymnosc [Usunięty] | Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 Program Partnerski Intymnosc.pl |
|
| Witajcie,
Wszystkich tych, którzy chcieliby zarabiać na polecaniu produktów Intymnosc.pl zachęcam do rejestracji w Programie Partnerskim.
Program Partnerski Intymnosc.pl to proste zasady - polecając produkty dostajesz - w zależności od produktu 15% lub 25% kwoty zamówienia. | | | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 |
|
| Czyli płacą pani za spamowanie na forach.... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | Ewa_Intymnosc [Usunięty] | Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 |
|
| po 1. przepraszam, myślałam, że na forum wszyscy użytkownicy mówią sobie po imieniu:)
po 2. Był tutaj dział Program Partnerski, który został pusty, ze względu zmiany właściciela. Ponieważ my również dysponujemy Programem Partnerskim nie widzę przeciwwskazań, by o nim w tym miejscu powiedzieć, masz inne zdanie?
Może lepiej będzie, jeśli cała kategoria po prostu zniknie?
Płacą mi za coś zupełnie innego :> | | | |  | penis.com.pl | |  | GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 |
|
| Intymnosc.pl dziękuje, skorzystam. Pani Ewo ile pani ma lat? Pozdrawiam | | | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 |
|
| Cytat: | po 1. przepraszam, myślałam, że na forum wszyscy użytkownicy mówią sobie po imieniu:) |
W takim razie przepraszam napisałem tak dlatego, że piszesz tu jako określona osoba- pracownik a reszta użytkowników jest raczej anonimowa.
Cytat: | po 2. Był tutaj dział Program Partnerski, który został pusty, ze względu zmiany właściciela. Ponieważ my również dysponujemy Programem Partnerskim nie widzę przeciwwskazań, by o nim w tym miejscu powiedzieć, masz inne zdanie?
Może lepiej będzie, jeśli cała kategoria po prostu zniknie? |
Nie, absolutnie nie mam nic przeciwko, jako właściciele tego forum macie przecież do tego pełne prawo. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | Ewa_Intymnosc [Usunięty] | Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: | Cytat: | po 1. przepraszam, myślałam, że na forum wszyscy użytkownicy mówią sobie po imieniu:) |
W takim razie przepraszam napisałem tak dlatego, że pani pisze tu jako określona osoba- pracownik a reszta jest raczej anonimowa. |
No dobrze, nie sądziłam, że to anonimowość stoi za swobodniejszym językiem Zdarza mi się uczestniczyć zarówno w dyskusjach anonimowych i mniej anonimowych i myślę, że to po prostu specyfika internetu.
Cytat: | Cytat: | po 2. Był tutaj dział Program Partnerski, który został pusty, ze względu zmiany właściciela. Ponieważ my również dysponujemy Programem Partnerskim nie widzę przeciwwskazań, by o nim w tym miejscu powiedzieć, masz inne zdanie?
Może lepiej będzie, jeśli cała kategoria po prostu zniknie? |
Nie, absolutnie nie mam nic przeciwko, jako właściciele tego forum macie przecież do tego pełne prawo. |
Może nie wierzysz, ale zależy nam na tym, aby na forum zmieniło się jak najmniej. I mimo, że zostało przeniesione na nasze serwery nadal zależy nam na informacjach zwrotnych od Was.
Poprzednia właścicielka wspominała, że nie zajmowała się moderacją forum w ogóle, więc chcieliśmy podobnie nie wtrącać się w treść forum. Dotarły do nas jednak sygnały o spamie i o tym, że nikt się już tym nie opiekuje, więc znów zaczynamy się wtrącać
Mam jednak nadzieję, że uda nam się znaleźć wspólny język i znaleźć odpowiednie rozwiązania. | | | |  | Ewa_Intymnosc [Usunięty] | Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 |
|
| GordonGekko napisał/a: | Intymnosc.pl dziękuje, skorzystam. Pani Ewo ile pani ma lat? Pozdrawiam |
| | | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 |
|
| Cytat: | Mam jednak nadzieję, że uda nam się znaleźć wspólny język i znaleźć odpowiednie rozwiązania. |
Myślę, że na pewno tak będzie. Forum jest o tyle dobre, że niektórzy idą do lekarza dopiero jak im to ktoś na forum doradzi. A wtrącanie się moderatora jest bardzo potrzebne | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | Ewa_Intymnosc [Usunięty] | Wysłany: Wto 14 Cze, 2011 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: |
Myślę, że na pewno tak będzie. Forum jest o tyle dobre, że niektórzy idą do lekarza dopiero jak im to ktoś na forum doradzi. A wtrącanie się moderatora jest bardzo potrzebne |
oby udało się kilku wyłonić | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|