ponad tydzien po operacji |
Autor | Wiadomość |
normalny93 Dołączył: 18 Maj 2011 Posty: 7 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 27 Maj, 2011 ponad tydzien po operacji |
|
| Witam chciałbym się dowiedzieć czy jesli 17 miałem operację wędzidełka to czy mogę iśc na basen czy chlor będziesz przeszkadzał?
nastepne pytanie mam takie czy mogę napic się piwka ze znajomymi czy raczej mam się wsrzymywac?
zapomniałem się zapytac lekarza jak byłem na wizycie a mam ponad 100km więc mój błąd
z góry dzięki i pozdrawiam | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 27 Maj, 2011 |
|
| Chlor co najwyżej może nadmiernie wysuszyć okolice rany. Dużo bardziej groźne są bakterie znajdujące się w basenie, mogą bardzo łatwo przeniknąć do tej rany i spowodować stan zapalny.
Z alkoholem radziłbym się jeszcze z tydzień wstrzymać. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
normalny93 Dołączył: 18 Maj 2011 Posty: 7 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 28 Maj, 2011 |
|
| no ok dzięki też tak myślałem a jeszcze dwa pytanka mi przyszły ;p
Mogę już zacząc chodzic w bokserkach czy mam jeszcze chodzic i spac w normalnych majtkach ;p??
no i jeszcze kiedy będę mógł użcyc sprzętu i sprawdzic czy wszystko działa bo lekarz powiedział że może byc potrzebna jeszcze jedna operacja gdyż samo wędzidełko może nie przynieśc wymaganego efektu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 |
|
| Kiedy wszystko się zrośnie i będziesz miał usunięte szwy, będziesz mógł sprawdzać czy działa..
I już raczej możesz chodzić w bokserkach. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
normalny93 Dołączył: 18 Maj 2011 Posty: 7 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 |
|
| andrzejgadarr, bo te szwy mam takie że one same odpadną;p to czekam dla bezpieczeństwa | |
| |
 |
|