Czy to za krótkie wędzidełko? - zdjęcia |
Autor | Wiadomość |
Andriu Wiek: 31 Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 5 Skąd: rzeszów | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| Witam, tym że jest krzywy to się nie przejmuj! jeśli odczuwasz ucisk od skóry którą ściągasz z żołędzia to masz stulejkę, ponadto musisz mieć operację przecięcia wędzidełka ponieważ może ci się ono zerwać podczas stosunku, a widzę że tam przebiega akurat żyła (obfite krwawienie). Także nie wstydź się i idź do lekarza. Pozdrawiam, trzymaj się! | |
| |
 |
SoouMouu Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| Według mojej opinii jest to stulejka częściowa (niepełna), charakteryzuje się:
- Możliwe jest częściowe odsłonięcie żołędzi
- Możliwe jest pełne odsłonięcie żołędzi w stanie bez erekcji
- Możliwe jest pełne odsłonięcie żołędzi, również w stanie erekcji, ale z zaciskaniem się napletka w tym stanie w rowku zażołędnym
Mam też cytat z pewnego forum:
Cytat: | Niepełna stulejka, hmm... Jeśli piszesz, że w czasie wzwodu możesz odciągnąć napletek, to nie masz zbyt dużego problemu. Po prostu, jeśli masz z tym małe problemy, jak piszesz, to musisz - krótko mówiąc - częściej obciągać sobie siusiaka i tyle. Przez to rozciągnie się to, co ma się rozciągnąć, czyli napletek.
A co do szczypania... to może być np. od tego, że twoja żołądź nie jest przyzwyczajona do dotyku i przy każdej próbie boli cię. Jak wcześniej pisałem - najlepiej w czasie brania prysznica obciągnij sobie siusiak i delikatnie umyj całą żołądź i napletek ręką. Po pewnym czasie takich "ćwiczeń" problem powinien zaniknąć.
Ale mimo to, jeśli ta sytuacja jest dla ciebie bardzo niekomfortowa zasięgnij porady urologa. Pozdrawiam! |
Myślę że trochę rozjaśniłem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Andriu Wiek: 31 Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 5 Skąd: rzeszów | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| myślę, że to nie jest stulejka ponieważ mnie to nie boli... tylko ostatnio gdy zakładałem prezerwatywę, żeby sprawdzić czy wszystko będzie ok to się zsuwała przez to...
[ Dodano: Pon 23 Maj, 2011 ]
nazwał bym to bardziej, że ta skóra jest za luźna ale w ogóle mnie to nie boli | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| Stulejka jest na tyle niewielka, że nie jest potrzebne chirurgiczne jej usuwanie. Natomiast powinieneś się udać do lekarza, tak jak wspomniał GordonGekko by umówić się na zabieg usunięcia lub wydłużenia wędzidełka. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Andriu Wiek: 31 Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 5 Skąd: rzeszów | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| no właśnie i tu jest problem... co ja powiem mamie...? mamo muszę iść podciąć wędzidełko..? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| No a po co mamie mówić? Zapisujesz się do rodzinnego, powiesz mu, że chcesz skierowanie do urologa, on Ci je wypisze, potem pójdziesz ze skierowaniem do urologa, zapiszesz się na wizytę.
A jak musisz powiedzieć mamie, to prosto z mostu, bez owijania w bawełne, masz problem a problemy się rozwiązuje. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|
| a jako osoba niepełnoletnia mogę się zgłosić do lekarza? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 23 Maj, 2011 |
|
| Tak, możesz!!! | |
| |
 |
|
| a czy moja mama się o tym dowie?
jeśli nie to gdzie najlepiej się udać ile to kosztuje gdzie sie to wykonuje ile sie goi jak to wyglada itd. zrozumcie moja ciekawosc ale to jest jedyne miejsce gdzie anonimowo sie moza dowiedziec tak waznych dla chlopaka w moim wieku informacji | |
| |
 |
|
| Wszystko jest bezpłatne (no z tym, że trzeba trochę czekać na zabieg i kupić potem jakieś leki-maść i ewentualnie antybiotyk). A mama się nie dowie o badaniu tylko najprawdopodobniej (o ile nie będziesz miał do dnia zabiegu ukończonego 18 roku życia) będzie musiała (rodzic lub prawny opiekun) podpisać zgodę na zabieg. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
besstyja Wiek: 41 Dołączyła: 22 Maj 2011 Posty: 3 Skąd: Krakow | Wysłany: Sro 25 Maj, 2011 |
|
| Uwierz mi ze gdy twoja mama sie dowie od ciebie jaki masz problem bedzie jej tak samo zalezalo zebys sie z nim uporal jak i ty....trochce odwagi...pozdrawiam | |
| |
 |
normalny93 Dołączył: 18 Maj 2011 Posty: 7 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 27 Maj, 2011 |
|
| też miałem obawy ale poszedłem i powiedziałem "Mamo musimy się umówic do chirurga na wizytę"i opisałem problem i powiedziała tylko że szkoda że wcześniej nie mówiłem bo mam 17 lat jeszcze a prawie 18:/
Najważniejsze jest się przełamac
[ Dodano: Pią 27 Maj, 2011 ]
a i powiem ci jeszce że to nic nie boli zrobią ci zastrzyk znieczuleniowey (uczucie ukłucia komara) i poźniej nic nie boli i założą ci kilka szfów.
Wiem bo niedawno sam miałem taka operację w CZMP u urologa Samolewicza czy jakoś tak ;p | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|