Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     maść na suchego
Autor Wiadomość
andrzejgadarr 

Wysłany: Czw 12 Maj, 2011   

Hahahah. No wy jesteście gitowi. Na suchą żołądź zalecać krem wysuszający i ściągający.
Jak już to kup krem (nie maść) Linomag.

satellite 

Wysłany: Pią 13 Maj, 2011   

nie próbowałem tego kremu ale wyczytałem w necie że nie można go stosować na żołądź bo zawiera talk czy coś,

Wojtek9999 

Czyli sudocrem odpada, Andrzej, na suchego to cos nawizajacego, a co powiesz na to ze żołądź jest bardziej czerwony?

penis.com.pl
bathmate
andrzejgadarr 

Kup krem linomag i nim smaruj. Zapewne sobie wmawiasz, że coś jest nie tak. Ale jak masz jakieś wątpliwości zrób badania. Wymaz na mikrobiologię. Na żołędzi jest tak cienka skóra, że na jej kolor może mieć wpływ nawet natlenienie krwi albo to, że je się np. dużo marchwi.

Wojtek9999 

okey, to kupie dzisiaj ten krem, bede smarował, za 2 tyg mam wizytę u dermatologa to pokaże mu jak mi nie przejdzie, i zobaczymy czy cos na to powiem, dobra dzieki wielkie, jak będziesz miał jakieś pomysły do daj znać.

tyran002 

Nie chcę się kłócić...Linomag też chciałem napisać.Ale co za różnica obie są takie same jeśli chodzi o tlenek cynku.Do tego SUDOCREM zawiera jeszcze alkohol benzylowy który odskaża skórę nawet jeśli mogło dojść do zakażenia.Przecież zakażone miejsce nie należy nakładać coś co by nie wpływało na jej odskażeniu.

Ja sam używam i wiem jak to działa ale skoro jak chcecie to bierzcie to co polecił andrzejgadarr.

andrzejgadarr 

Sudocrem jest wysuszający a linomag nawilżający. I nie posiada w składzie tlenku cynku.

tyran002 

andrzejgadarr napisał/a:
Sudocrem jest wysuszający a linomag nawilżający. I nie posiada w składzie tlenku cynku.

To teraz daj im o jaki Linomag tu mowa.Bo z tego co wiem Linomag-ów jest pełno :wink:
Łatwo można się pomylić między kremem a maścią a pudrem a nawet płynem :shock:

Nie wiem jak wy ale SUDOCREM zawiera :
1.hipoalergiczną lanolinę, która pomaga w utrzymaniu prawidłowej wilgotności skóry
2.tlenek cynku - środek o działaniu ściągającym, który zmniejsza utratę płynu tkankowego i pomaga w regeneracji drobnych uszkodzeń skóry
3.benzoesan benzylu i cynamonian benzylu, które zwiększają przyrost komórek naskórka, a także wspomagają i przyspieszają proces jego regeneracji
4.alkohol benzylowy - o właściwościach kojących i łagodzących podrażnienia. Wykazuje również właściwości antybakteryjne i przeciwgrzybicze.

Stosowałem nie tylko na penisa ale również na pryszcze i działa rewelacyjnie.

To moje zdanie.Reszta wyboru pozostawiam wam.

andrzejgadarr 

Wysłany: Sob 14 Maj, 2011   

tyran002 napisał/a:

To teraz daj im o jaki Linomag tu mowa.Bo z tego co wiem Linomag-ów jest pełno :wink:
Łatwo można się pomylić między kremem a maścią a pudrem a nawet płynem :shock:

andrzejgadarr napisał/a:
Kup krem linomag i nim smaruj.

??
Sudocrem jest na pryszcze, ok, ale żeby pryszcze szybciej się goiły trzeba je zasuszyć. Stosuje się go na zmiany w przebiegu ospy. Wtedy też ma się krosty zasuszyć żeby szybciej się zagoiły (częściej stosuje się samą maść cynkową bo bardziej zasusza niż sudocrem).
A tekst który przytoczyłeś pochodzi z reklamy. I nie musi mieć wiele wspólnego z rzeczywistym działaniem danych substancji. Choć akurat w tym przypadku faktyczne działanie jest tylko ubrane w piękne słowa- zamiast działania miejscowo znieczulającego kwasu benzylowego piszą o właściwościach kojących i łagodzących.

tyran002 

Wysłany: Nie 15 Maj, 2011   

Spróbuję Linomag,ale proszę powiedz co w skład ma wchodzić Linomag?
Wszędzie sa Linomag-i dla niemowląt (i nie tylko) w ktorym skład wchodzi tlenek cynku inne jakimś witaminą B+E (coś tam),z alantoiną (to raczej odpada,bo przewaźnie to maść) itd.

Czy taki może być?
http://allegro.pl/krem-el...1615076335.html

http://allegro.pl/linomag...1607103016.html

http://allegro.pl/linomag...1612740830.html

...to są przykłady,więc w aptece mogą być różne.Ważne żeby było wiadomo o jaki Linomag mowa.

andrzejgadarr 

No kurcze, piszę przecież krem linomag, taka jest jego nazwa, gdyby chodziło mi o linomag krem dla niemowląt, krem z tlenkiem cynku, krem z filtrem słonecznym to bym napisał pełną nazwę.
Jest maść linomag w zielonym opakowaniu:

i krem linomag w czerwonym opakowaniu:

I Ty masz kupić tą drugą, w czerwonym opakowaniu.

tyran002 

Wiedziałem,że tak będzie :P ciekaw jestem jak pozostali je kupili-stawiam że któryś z nich się pomyli :wink:

A propo zapomniałem powiedzieć że od paru miesięcy stosuję ekspandera Proextender.Na razie jest całkiem nieźle,jednakże mam problemy z wytrzymaniem tego urządzenia na czas :cry: .Szczerze mówiąc nie da się tego dłużej nosić (nie wspominając o zaciśnieniu czy też zbyt duża siła naciągu)

Na początku założyłem ekspandera bez waty czy też bandaż na silikonowej paski i wtedy zrobiła mi się rana po zdjęciu,gdyż mocno się członek przylegał do paska.Wtedy musiałem zrobić przerwę,w tym czasie nie wiedziałem co na niej nakładać.Raz dałem Nivea (i zrobiło się dość sucho),potem jakiś olej Bambino (mimo nawilżenia to na dodatek te zaczerwione miejsca zamieniły się-jak to nazwać...trupce lub coś mniej twardego) aż w końcu do dziś stosuję Sudocrem.
I może w zamian tego spróbuję stosować Linomag jak poleciłeść tylko nie wiem czy można nakładać na ranę i wraz z nią dalej nosić urządzenia.

Dzisiaj znowu musiałem odpuścić noszenia ekspandera,gdyż pod żołędzi zrobiła mi się niewielka rana.Nie wyobrażałbym sobie dalszego noszenia tego urządzenia.

andrzejgadarr 

No ale skoro to urządzenie powoduje uszkodzenia skóry to po co go używasz? Tym bardziej, że wiele tym nie powiększysz penisa.

penis.com.pl
orgasm contol
alan 

Wysłany: Wto 17 Maj, 2011   

Jak to Andrzej? CLOTRYMAZOL!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

tyran002 

Wysłany: Pią 20 Maj, 2011   

alan napisał/a:
Jak to Andrzej? CLOTRYMAZOL!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

No tak,ale ten CLOTRYMAZOL jest na błony śluzowe i stosuje się na żołądź penisa a nie pod żołędzi.I podobno jest przesuszający.

Odpowiedz do tematu