| małe jadra... |
| Autor | Wiadomość |
3cmwiecej Wiek: 39 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 3 Skąd: Kamień Pomorski | Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 małe jadra... |
|
| | niby penis calkiem w normie 17 długosci 16 grubosci (i tak chcialbym 3 cm wiecej) ale jaderka mam male... troche o tym poczytalem i niby wielkosc nie ma znaczenia i mieszcze sie w granicach norm, ale jak moja dziewczyna chce mnie zlapac za jajka podczas stosunku, to normalnie worek mi sie kurczy juz w ogole nawet nie wisza tylka sa prezylegajace do prącia... takie troche to krepujace... czy jest ktos, kto wie cos wiecej na ten temat, czy mozna cos z tym zrobic??????? moze wie tez ktos co jest lepsze do powiekszania andropenis czy penimaster??????? pozdrawiam | _________________ 3 cm więcej!!! jak??? | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 |
|
| | To nie jest żaden problem. A ja z kolei mam na odwrót - mam "bycze" jądra. I jak się rozpędzę w pewnych pozycjach, to obijam je sobie cale o ciałko partnerki. A każdy mężczyzna wie, że jak się człowiek "uderzy" w jądra, to masakra... | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 |
|
| ale jaki jest fajny odgłos i przyjemnośc teżw czasie takiego uderzania | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 |
|
| | aaa68 napisał/a: | ale jaki jest fajny odgłos i przyjemnośc teżw czasie takiego uderzania |
Fakt. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 |
|
| | 3cmwiecej, uwazam , ze jądra to nie problem nahwyższej wagi , jakie masz takie już musisz mieć , najważniejsze żebys mial zawsze dobrą erekcję i oby jak najdluzej | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 |
|
| Jąder nie powiększa się, nie ma takiej metody chirurgicznej. Struktura jader jest tak ukształtowane, że wykonanie takiego zabiegu jest niemożliwe. Jedynie jeśli amputuje się jądro lub jadra można w worek mosznowy wszczepić odpowiednie protezy imitujące strukturę jąder.
Małe jądra mogą być skutkiem niedostatecznej ilości hormonów pobudzających ich rozwój (np. gonadotropowych). Trzeba z tym problemem udać się do endokrynologa lub najlepiej do androloga.
Objętość i jakość wytrysku nie zależy od wielkości jąder. | _________________ aaa68 | |
| |
 |
3cmwiecej Wiek: 39 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 3 Skąd: Kamień Pomorski | Wysłany: Sro 11 Maj, 2011 |
|
| | nie mam problemu z erekcja ani z niczym innym... w sumie ok ale czy te przyzady do powiekszanai dzialaja?? | _________________ 3 cm więcej!!! jak??? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 11 Maj, 2011 |
|
| | Nie, nie działają. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| |