Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     maść na suchego
Autor Wiadomość
Wojtek9999 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   maść na suchego

Witam, ostatnio zauważyłem ze mój żołądź jest wysuszony, taki bardziej czerwony, oraz mam pęknięcia takie w pionie, jakie maci nawilżające można stosować na żołędzia ? mam także jakieś przebarwienia bardziej czerwone przy koronie, pomożecie coś czy mam się zgłaszać do dermatologa?

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

np. Nivea. Są to pęknięcia (czyli rany) albo zwykłe bruzdy, które wygładzają się podczas wzwodu?
Jeśli penis nie jest obrzezany, bardzo mało prawdopodobne jest, że żołądź może być wysuszona.

Wojtek9999 

nie jestem obrzezany, właśnie nie wiem czemu mam tak wyschniętego, powodem może być ze go wycieram po każdym umyciu? sa to pęknięcia, takie ze palcem trochę poczujesz ze jest chropowate miejsce, rany to nie sa, chociaż tam gdzie mam te pęknięcia jest żołądź zaczerwieniony. Nivea nie podrażni mi jakoś go?

penis.com.pl
viamax
andrzejgadarr 

Nie podrażni (musisz wziąć tą w niebieskim opakowaniu, nie np. soft). A skoro niema rany to nie jest to pęknięcie.

Wojtek9999 

Wysłany: Wto 10 Maj, 2011   

no to nie wiem jak to nazwać, we wzwodzie żołądź jest troche chropowaty na srodku, po bokach tego nie ma, a czym moze byc spowodowane ze żołądź jest barwy czerwone z przodu a z tylu i po bokach bardziej szary??

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 11 Maj, 2011   

A masz może jakieś zdjęcie?

Wojtek9999 

Na pierwszym zdjeciu widac troche ze jest zaczerwieniony z przodu, i troche chropowaty na srodku, zdjecia robione telefonem, bo aparatu nie posiadam.

Uploaded with ImageShack.us

Drugie zdjecie z tyłu żołędzia, jest innej barwy, bardziej szarej, chyba taka powinna byc barwa czy nie?

Trzecie zdjecie obrazuje, po lewej stronie zoledzia mam jakis czerwone kropki, znaczy jak by to bylo podraznienie, utrzymuje sie to od miesiaca, masc clati, przeciwgrzybiczna nie pomaga.

Pójść z tym lepiej do dermatologa? Czy ktos moze mi powiedzieć jaka barwa żołędzia jest prawidłowa? :)

satellite 

nie widać fotek, powiem Ci że z opisu jaki dałeś przypomina mi to mojego, też z tyłu szary, na środku czerwony, a na koronie lekko siny i też nie wiem czy te zaczerwienienie jest prawidłowe

Wojtek9999 

Kurde jestem na fonie, przyjade wieczorem to od nowa wrzuce fotki,
@satellite, mam dokladnie co do słowa tak samo jak ty, czyli na srodku czerwony, z tyłu szary, a na koronie lekko sinawy kolor. Nie mam pojecia co to moze byc. Uczulenie?

satellite 

wiesz co, powiem Ci że ja tak mam od zawsze, tylko czasami bardziej czerwony, raz mniej, stosowałem różne maści i nic, byłem kiedyś u urologa i nic na to nie powiedział, w sumie to nawet mniej czerowny wtedy był, widocznie tak musi być

tyran002 

A spróbowaliście maści SUDOCREM,stosuje się co prawda u niemowląt ale również jest dla dorosłych.

I powinno być w kazdej aptece bez recepty.

satellite 

Wysłany: Czw 12 Maj, 2011   

no nie próbowałem, ale na pewno spróbuje ;)

Wojtek9999 

a co dokładnie robi ten krem sudocrem? na google pisza ze jest to krem na tradzik?

jesli nie do lekarza, a lekarze mowia nam bzdury, to potrafi ktos tu stwierdzic diagnoze, dlaczego na zoledziu wystepuja az 3 kolory? jakis sugestie czym moze byc to spowodowane?

penis.com.pl
tabletki penilarge
tyran002 

Czy tylko na to Cie trafiło?

Chodzi o ten krem a nie na trądzik

http://www.drolivia.pl/pr...septyczny-250-g

Jest na bazie alkoholu benzylowego i tlenku cynku.Dajesz niewielką ilość maści na zaczerwione miejsca i już...powinno od razu zadziałać.Bo jak nie to faktycznie masz z tym nie tak :?

Wojtek9999 

@satellite, próbowałeś tego kremu?
Jak nie, to ja jutro lece do apteki i odrazu sporobuje tego, przeczytałem ze jest to tylko do użytku zewnętrznego, nic sie nie stanie małemu? ;p Dobra spróbujemy, dzięki wielkie Tyran.

Odpowiedz do tematu