Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Napięcie mięśni
Autor Wiadomość
rhinazin 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2011   Napięcie mięśni

Witam. Mam problem z przedwczesnym wytryskiem. Z obserwacji wynika, że powodem jest silne podniecenie (początki współżycia). Zauważyłem, że w trakcie erekcji nie potrafię zapanować nad mięśniem kegla gdyż co chwilę (zwłaszcza gdy się poruszę bądz dotknę członka) samoistnie napina się unosząc przy tym penisa ku górze. Przed masturbacją, pomęczyłem mocno mięsień kegla przez co napięcia/unoszenie się penisa zniknęły dając znakomite wyniki. Czy jest to normalne zjawisko? Proszę o wypowiedzi, pozdrawiam!

Metiu 

Wysłany: Nie 08 Maj, 2011   

A czy probowales jak to nazwales "pomeczyc" miesien kegla przed stosunkiem ? Czy tylko przed masturbacja bo ja pare razy probowalem przed stosunkiem i nie odczulem roznicy byc moze bylo to malo intensywne z mojej strony. Co do samoistnych napiec miesnia przy dotyku to zjawisko normalne takze to miewam to z powodu silnego podniecenia wiec bez obaw. Wydaje mi sie ze nie masz wystarczajaco wycwiczonego owego miesnia kegla na forum mozna znalesc zestaw cwiczen dzieki ktorym mozesz rozpoczac trening tego wlasnie miesnia :]
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu