Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z erekcją podczas stosunku.
Autor Wiadomość
Lucas_22 

Wysłany: Sro 04 Maj, 2011   Problem z erekcją podczas stosunku.

Cześć, jestem Łukasz, mam 22lata i pewien problem.

Otóż nigdy nie uprawialem seksu, nigdy na powaznie z nikim nie byłem, a swoje potrzeby seksualne załatwiałem masturbacją. Masturbowałem sie często, nawet codziennie.

Od 2miesięcy jestem z dziewczyną, którą kocham. Ona juz miała kontakt seksualny, ja jeszcze. Zawsze bałem się seksu z powodów wpadek moich znajomych ale ostatnio zdecydowalismy o współzyciu i tu pojawił się problem. Podczas pocałunków, całej gry wstepnej mój penis był w pełnej gotowosci, jednak gdy nastapił moment zbliżenia, zaczął słabnąc i pomału opadł i było po robocie. Miał to być wspaniały pierwszy mój raz a wyszło jak wyszło.

Jak uważacie czy wszystko ze mną ok? czy dotychczasowa moja masturbacja moze miec tu jakies powiązanie? może to psychika? czy to minie i będziemy mogli cieszyc sie wspaniałym życiem seksualnym?

Proszę Was o konkretne i poważne odpowiedzi.
Łukasz

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 04 Maj, 2011   

Wszystko z Tobą w porządku. Wielu facetów tak ma. I dziewczyna powinna to zaakceptować jeśli Cię kocha. Masturbacja na pewno nie ma z tym nic wspólnego. Po prostu za bardzo się stresujesz, myślisz co będzie jak nie wyjdzie. Po prostu musisz wyluzować. Może w wyluzowaniu pomoże lampka (albo kilka) wina lub szampana wypita z dziewczyną przed stosunkiem.

aaa68 

mysle ze troch ejest to w psychice i w masturbacji tez - przyzwyczjenie do reki

penis.com.pl
tabletki penilarge
Lucas_22 

Moja dziewczyna jak najbardziej to akceptuje, powiedziala mi to samo. Tylko z tym stresem to dziwnie jest, bo niby jest ok mowilem sobie ze jest ok a tu jednak. Moze podswiadomie to się dzieje?

andrzejgadarr 

Podświadomie. Przyzwyczajenie do ręki wykluczam bo to objawia się tym, że same ruchy w pochwie nie są w stanie odpowiednio ze stymulować penisa, a jak napisałeś, do tego nie doszło. A poza tym, nie każdy tak ma.
Tak jak powiedziałem, winko i pójdzie ;)

Rufus1 

Wysłany: Czw 05 Maj, 2011   

Lucas_22, wszystko z Tobą jest jak najbardziej ok. To , że nie wyszlo Tobie pierwszy raz , też jest dosc częstym zjawiskiem i się zdarza , normalka , problem jest w naszej psychice. Podczas kochania nie mysl o sobie czy będziesz mial erekcję , tylko skup się na rzeczach przyjemnych np. na pieszczeniu partnerki. Nie Ty pierwszy i nie ostatni masz takie problemy. Rozluznicz w postaci winka to bardzo dobry pomysl

aaa68 

Rufus ma racje nie myslo erekcji ani o wytrysku wszystko bedzie ok

GordonGekko 

andrzejgadarr ale z ciebie pozer! kopia mojej odpowiedzi z innego tematu. Nie możesz sam czegoś wymyśleć ;-)

CYTUJĘ: "Nie przejmuj się, tym za bardzo, nie stresuj, będzie co będzie, możesz także wypić lampeczkę wina z ukochaną przed stosunkiem, jeśli na prawdę cię kocha, zrozumie wszystko! powodzenia i pozdrawiam!

Na dobry chumor: http://youtu.be/LP2GD7ephL0 "

Lucas_22 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2011   

Dzięki panowie.

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy trzymanie laptopa na kolanach przez dlugi czas moze mieć coś z tym wspólnego? Gdzieś tam słyszałem ze nie powinno się trzymać laptopa przy penisie zbyt dlugo. Pisze własnie prace licencjacką i spędzam z laptopem w ten sposób dużo czasu.

GordonGekko 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2011   

Tak, też o tym słyszałem. Może to mieć wpływ na mniejszą płodność.

Odpowiedz do tematu