Prosze POMOCY ! .... (foto) |
Autor | Wiadomość |
bartekk123 Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 Prosze POMOCY ! .... (foto) |
|
| Witam, mam wielki problem. Zrobilo mi sie cos i nie wiem co to jest(mam to juz okolo 3-4 tyg), kiedś mialem jedno i myslalem z czasem zniknie jednak nie zniklo i zrobiło mi sie wieksze i więcej. W jednym miejscu nawet mi popękała skóra. Powiedzcie co to moze byc, jak sie tego pozbyć?..........
(4 zdjęcia)
http://imgur.com/EqYAvl&C...TQP&sbZOx&GsOs0 | | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 |
|
| Pomożemy! ale wrzuć fotki na inny hosting, te już są niedostępne. Pozdrawiam | |
| |
 |
bartekk123 Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 |
|
| znasz jakis dobry hosting skąd nie usuną ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 |
|
| Po pierwsze to zrób wyraźniejsze zdjęcie. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 |
|
| Dokładnie, trochę słabo widać. Myślę że to jakieś obtarcie lub uczulenie. | |
| |
 |
bartekk123 Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 |
|
| hmmm no postaram sie zrobić lepsze zdj, to zrobie Edita. Kiedyś właśnie podczas "prywatnej miłości" xD obtarłem sobie skóre, z początku czulem dyskomfort, ale potem przeszlo tylko ze został ślad, no i potem sie to powiększyło i zrobiło w 2 innych miejscach też nie małe . nie pokoi mnie to. Czy mam powód do jakiś obaw i jeśli tak to jak się tego pozbyć . Przypomina mi to troche liszaj, wyschnięte i łuszczy się z tego skóra | |
| |
 |
|