Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     2 pytania odnośnie ćwiczeń
Autor Wiadomość
lepiec25 

Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011   2 pytania odnośnie ćwiczeń

Witam, jakiś czas temu troche cwiczyłem, teraz chciałbym to robic systematcznie, 10-20 min dziennie.

Zamierzam ułożyć sobie plan po jednym ćwiczeniu na każdą "partie", tak aby codziennie było coś innego.

1. Czy po zakńczeniu ćwiczeń wskazana jest masturbacja do wytrysku? czy oże nie wskazana, lub jest to obojętne?

2. Chciałbym lekko wyprostować mojego penisa, w Waszym ebooku jest na to ćwiczenie. Mój jest zakrzywione w prawo i dość mocno do góry, chce aby był zakrzywiony, ale mniej. Czy mogę naciągac w kierunku lewego dołu, czy lepiej najpierw w dół, a potem w lewo.

Pozdro

andrzejgadarr 

Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011   

Tzn. chciałbym uprzedzić Cię, ze nie powinieneś spodziewać się cudów. Tkanki penisa są elastyczne i trwale ich nie rozciągniesz. Maksymalne co możesz uzyskać do krótkotrwały efekt wydłużenia czy wyprostowania.

GordonGekko 

Jedni chcą wyprostować, inni skrzywić do góry itp. itd. i po co coś zmieniać?

penis.com.pl
tabletki penilarge
lepiec25 

Może zamiast pouczać ktos by opowiedział na moje pytania..

andrzejgadarr 

No napisałem. To bez sensu bo itak nic nie uzyskasz. Chyba, że masz kasę to chirurgicznie mogą Ci z penisa zrobić nawet spiralę.

SoouMouu 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2011   

Te ćwiczenia nie dadzą efektu na dłuższą metę, osobiście uważam że nie warto. Jedynym sposobem jest operacja chirurgiczna która kosztuje fortune i mogą pojawić się problemy z wytryskiem lub wzwodem. Odradzam :wink:

krystianwe 

Wysłany: Pon 08 Sie, 2011   

Witam, ja osobiście używam extendera ( andro penisa ) , nosze go dopiero kilka dni wiec ciezko mi powiedziec o efektach, polecił mi go lekarz na skrzywienie. Jak zobacze rezultaty napewno napisze :-)

tyran002 

Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011   

krystianwe napisał/a:
Witam, ja osobiście używam extendera ( andro penisa ) , nosze go dopiero kilka dni wiec ciezko mi powiedziec o efektach, polecił mi go lekarz na skrzywienie. Jak zobacze rezultaty napewno napisze :-)

Skoro polecił Ci lekarz,mógłbyś opisać jak powiedział Ci lekarz?
Głównie interesuje mnie jak się zakłada to urządzenie czy trzeba w stanie spoczynku wyciągnąć z siłą czy też inaczej.Bo robiłem tak i jedynie wygodniej było bez siły potem byłem już uparty i dałem takiej siły że po godzinie musiałem je zdejmować (z powodu bólu lub niewygodu) i je ponownie zakładać (po zmasowaniu) za każdym razem.

Niech ktoś w końcu napisze jak należy nosić to urządzenie bo to co ilustrują to nic nie tłumaczy a w instrukcji mam wszystko w ENG nawet po PL też nie da się zrozumieć.Do dziś przestałem nosić urządzenia (proextender pro penis) po nie całych 6 miesięcych kuracji (plus przerwy)-efekty są ale minimalne bo jakieś 1.5 cm,więc to nie dużo :/

Odpowiedz do tematu