| szybko robi się wilhotny! |
| Autor | Wiadomość |
lolo69 Dołączył: 22 Lut 2010 Posty: 1 Skąd: łódź | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 szybko robi się wilhotny! |
|
| | Witam! Panowie zastanawiam się czy u mnie jest to normalne ... Mianowicie miałem już kilka partnerek i z reguły każda, która dotknęła mojego penisa była zdziwiona że on jest juz taki wilgotny! U mnie wystarczy ze ze mi stanie już podczas gry wstępnej i nawet go jeszcze nie dotknę a już cieknie z niego strasznie... nie wiem czy ktoś ta jeszcze ma bo dla mnie zaczyna to być kompleksem ! pozdro | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 |
|
| | Chłopie jest to jedna z oznak podniecenia,po za samym zwodem.Na pewno nie powinieneś mieć kompleksów,dziewczyny też robią się wilgotne i to fajnie jest bardziej ślisko. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 |
|
| | CO TO DO CHOLERY JEST ZWÓD? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
clahon Dołączył: 15 Sty 2008 Posty: 2 Skąd: Leszno | Wysłany: Pon 22 Lut, 2010 |
|
| ZWÓD to taki rodzaj kiwki w piłce. Mówi się przecież, że zawodnik przeszedł innego ZWODEM.
Pozdrawiam | |
| |
 |
kryspin696 Wiek: 39 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 10 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 24 Kwi, 2011 |
|
| Mam podobnie, stanie mi na chwile i juz mokro ! W czasie oralu to mi cieknie ze kisiel mozna zrobic! Ostatnio panna bardzo sie przerazila ze az tak moze byc wilgotny i laski nie bylo | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011 |
|
| A nie można go przed samym lodem wytrzeć np w firankę? | |
| |
 |
Anonimowy92 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 21 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Wto 26 Kwi, 2011 |
|
| To dobrze, że jest wilgotny, można powiedzieć dziewczynie, że Cie mega podnieca, bo taka jest prawda. Jeżeli cieknie = mocno podniecony. Ja lubię jak mi cieknie i chciałbym, żeby ciekło więcej | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Sro 27 Kwi, 2011 |
|
| | lolo69, nie przejmuj się , to jest normalne , że robi się wilgotny , to jest wynikiem podniecenia . Taka jest nasza natura. | |
| |
 |
| |