Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krostki na napletku i żołedzi. Foto
Autor Wiadomość
kinkyy 

Wysłany: Sro 13 Kwi, 2011   Krostki na napletku i żołedzi. Foto

Witam.
Mam problem z drobnymi zmianami na moim penisie. Po wewnętrznej stronie napletka:

To chyba nie są prosaki? Na napletku, a tym bardziej jego wewnętrznej stronie chyba nie ma mieszków włosowych? Jak sie tego pozbyc?
Jakaś infekcja bakteryjna lub grzybiczna pojawiła mi się pod koroną zołedzi (białe krostki oraz ciemniejsza barwa zołedzi):

Jakośc zdjecia nie jest najlepsza ale mam nadzieję że wiadomo o co chodzi. Bardzo dbam o higienę ale nie moge sie tego pozbyć przy pomocy zwykłego mydła. Jakie preparaty stosować?

randy 

Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011   

Witam. Postaraj się o lepsze zdjęcia, bo te są za małe i nieostre. Albo wybierz się do urologa.

A z tego co pokazałeś, to na pierwszej fotce, na moje oko, są właśnie prosaki. Występują często właśnie po wewnętrznej stronie napletka. Z drugiej fotki mogę jedynie stwierdzić, że w miejscu wskazanym strzałkami często pojawiają się grudki perliste.

A co do higieny, to niewskazane jest używanie zwykłego mydła. Wysusza skórę. Czysta woda powinna wystarczyć. Ewentualnie jakieś środki do higieny intymnej.

kinkyy 

Nie podejrzewalem grudek perlistych gdyż te krostki są bardzo małe, wielkości ziarnka piasku i nie na całym obwodzie żółedzi. Niepokoi mnie dużo ciemniejsza barwa korony żółedzi, dlatego podejrzewam jakas infekcję bakteryjną.
Z tym problem ewentualnie do urologa czy dematologa?

penis.com.pl
penilarge krem
randy 

Twoje argumenty o niczym nie świadczą. Ale idź do urologa - będziesz miał pewność. Chociaż w Twoim przypadku dermatolog też może być. Wybór należy do Ciebie.

GordonGekko 

Tak to grudki perliste + prosaki.

Odpowiedz do tematu