Krostki na żołędziu + FOTO! |
Autor | Wiadomość |
o_mm Dołączył: 13 Sty 2009 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 Krostki na żołędziu + FOTO! |
|
| Witam serdecznie!
Proszę o przejrzenie jeszcze raz tematu i zdjęcia.
Krostki wyskoczyły mi jakieś max 2 dni temu.
Nie uprawiałem stosunku, nie siadałem w publicznych toaletach.
Jedynie co było to masturbacja.
Krostki przemyłem 2 razy wodą utlenioną.
Krostki nie swędzą ani nie pieczą.
Krostki wyskoczyły na żołędziu.
Proszę o pomoc, czy to nie jest nic poważnego?
Zdjęcie:
 | |
| |
 |
mario1 Wiek: 49 Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 |
|
| Witam ..mam dosłownie to samo od 3 miesięcy byłem u wielu lekarzy i nic..maści tabsy nic nie pomagaja.. a testy robiłem chyba na wszystko jeśli może Ty coś się dowiesz na ten temat proszę o meila dzięki | _________________ mm | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 |
|
| a kiedy ostatnio współżyłeś?
w sumie wygląda to na jakąś wysypke. Może używałeś jakiś lubrykantów? kremów? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 |
|
| Wygląda na grzybicę albo uczulenie na płyn do tkanin albo proszek albo na jakieś tabsy. Może podczas onanizmu nie zachowałeś odpowiedniej higieny. Mam tu na myśli miejsce gdzie to robiłeś i czystość dłoni.
W publicznej toalecie nie trzeba siadać aby złapać jakieś cudo. Wystarczy, że sikałeś do pisuaru.
Na 99% powinno pomóc CLOTRIMAZOL tylko przeczytaj ulokę dokładnie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 |
|
| No tak. Tylko zależy od czego to jest. Czy raczej bakteriologiczne, grzybiczne albo uczulenie na jakiś detergent, płyn, lateks, lubrykant...
clotrimazol to raczej na grzybiczne sprawy jest. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 25 Sty, 2009 |
|
| Z doświadczenia wiem, że CLOTRIMAZOL działa szybko. Jeśli objawy nie zaczną ustępować w ciągu 2-3 dni to znaczy, że prawdopodobnie ma do czynienia z czymś innym. Jednakże nie ociągałbym się z wizytą u speca. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mario1 Wiek: 49 Dołączył: 25 Sty 2009 Posty: 2 Skąd: polska | Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 |
|
| Cotrimlazol nie daje...ostatnio współżyłem dawno..trzy miechy temu i od tej chwili.. a speców też byłem ..każdy twierdzi że to nic...fakt widać to tylko w zwodzie a na zawołanie nie staje...
w dodatku skóra się trochę złuszcza jest tu może ktoś kto to miał ..bardziej to wygląda jak na tej focie...
Pomóżcie
dsc_50801_165.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 35552 raz(y) 54,23 KB |
| _________________ mm | |
| |
 |
paolo27 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 27 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 04 Mar, 2009 |
|
| Stawiam na drożdżycę, ale tę zazwyczaj łapie sie od stosunku z kobietą nieświadomą obecności tych grzybów. Warto iść do lekarza. | |
| |
 |
daweed3003 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 |
|
| Miałem kiedyś coś takiego i to nie raz. Sam nie wiem od czego to się wzięło ale podejrzewałem ze od zatarcia bo ostro dawaliśmy z moja dziewczyną kilka razy pod rząd
Pod koniec jak się zaczynało goić trochę swędziało. trwało to jakieś max. 2 tygodnie i przeszło. | |
| |
 |
koniu82 Dołączył: 17 Mar 2011 Posty: 1 Skąd: polska | Wysłany: Czw 17 Mar, 2011 |
|
| mario1 napisał/a: | Cotrimlazol nie daje...ostatnio współżyłem dawno..trzy miechy temu i od tej chwili.. a speców też byłem ..każdy twierdzi że to nic...fakt widać to tylko w zwodzie a na zawołanie nie staje...
w dodatku skóra się trochę złuszcza jest tu może ktoś kto to miał ..bardziej to wygląda jak na tej focie...
Pomóżcie |
Dowiedziales sie moze co to jest , mam to od dwoch lat i tez bylem u fachowcow. | |
| |
 |
tomaszek24 Dołączył: 14 Paź 2006 Posty: 29 | Wysłany: Nie 03 Kwi, 2011 |
|
| Witaj,
Miałem to samo - tzn mieliśmy z żoną. To grzybica. Clotrimazol pomoże ci tylko na chwilę. Muszisz przejść terapię antybiotykową - my braliśmy przez 8 tygodni lek flucofast w najsilniejszej dawce ( jedną tabletkę tygodniowo). Dodatkowo zapomnij o siadaniu na publicznych sedesach, łapy myj przed i po sikaniu. A grzybica nie musi pojawić się tylko po stosunku.... | |
| |
 |
SoouMouu Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 01 Maj, 2011 |
|
| Według mnie z tych trzeba iść do dermatologa/urologa , może to jakaś infekcja. | |
| |
 |
gaduła Dołączył: 05 Lip 2012 Posty: 1 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 05 Lip, 2012 |
|
| mario1 napisał/a: | Cotrimlazol nie daje...ostatnio współżyłem dawno..trzy miechy temu i od tej chwili.. a speców też byłem ..każdy twierdzi że to nic...fakt widać to tylko w zwodzie a na zawołanie nie staje...
Pomóżcie |
wyleczyłes sie z tego bo mam identyczne i szukam pomocy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
stefffffcio Dołączył: 06 Paź 2007 Posty: 74 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 16 Lip, 2012 |
|
| http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=12557
tu masz mój temat, miałem coś podobnego, jak widać
Poszedłem do dermatologa, do enel medu w Warszawie, lekarz powiedział, że jest to zapewne grudka zapalna, wcześniej wypytywał czy miałem liszaja, grzybice, zrobił test na kiłe itp. jako, że nie miałem żadnej z wyżej wymienionych przypadłości zalecił mi alantan plus (bez recepty) i pod dwóch tygodniach ku mojej wielkiej uciesze plama zniknęła wcierałem maść około 5 minut w żółędź, plus nakładałem troche i naciągałem napletek i tak zostawiałem na noc, lub 2 godziny w ciągu dnia (maść miałem stosować 2 razy dziennie). Nie polecam stosowania jakichkolwiek sterydów bez konsultacji z lekarzem, bo steryd przeważnie "zwalnia" wzrost różnych zmian, a nie likwiduje ich, i gdyby taka zmiana miała urosnąć, steryd ją niejako "zatai" na pewien czas. Podsumowując jeśli alantan nie pomoże, pomoże demarotolog!
pozdro ! | _________________ gg: 15545620 | |
| |
 |
|