Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Gdy nie ma w pobliżu prezerwatywy ;)
Autor Wiadomość
GordonGekko 

Wysłany: Sob 19 Mar, 2011   Gdy nie ma w pobliżu prezerwatywy ;)

Słuchajcie, co o tym sądzicie. Mój kumpel pewnego razu był z dziewczyną, oboje byli chętni, ale nie było zabezpieczenia ;/ jedyną rzecz jaką mieli pod ręką była rękawiczka chirurgiczna. Nie wiele myśląc Wiktor zrobił z paluszka od rękawiczki prezerwatywę, nałożył i do dzieła, współżyli 2-3 min jak mówi i było ok, mówił tylko że czasami się zsuwała, ale ją poprawiał. Co o tym sądzicie może jakiś chłopak lub dziewczyna mieli z tym styczność? pozdrawiam

andrzejgadarr 

Wysłany: Sob 19 Mar, 2011   

No to współczuję koledze. Popatrz na swoją rękę. Rękawiczka ma palce niewiele szersze od palców więc kolega ma albo wielkość do 10cm i grubość środkowego palca albo ok. 7-8cm i grubość kciuka.
Mało prawdopodobne poza tym, rękawiczka jest grubsza od prezerwatywy więc też jakoś za dużo przyjemności z tego nie miał.

GordonGekko 

Wysłany: Sob 19 Mar, 2011   

Pewnie tak, a może wkręcał mnie ;/ kto wie.

penis.com.pl
masturbator
Boski89 

Wysłany: Wto 22 Mar, 2011   

Jak nie ma gum, a się obojgu chce, to ja bym już chyba pozę 60 wolał. A tak poza tym, to nie ma na tej planecie takiej gumowej rękawiczki, żeby na jej palec mi kutas się zmieścił.

alan 

Wysłany: Nie 03 Kwi, 2011   

Musiałby ją nieprawdopodobnie rozciągnąć! Albo założył ją tak, że palce służyły mu za zbiorniczki na nasienie ale wówczas musiałby mieć bardzo krótkiego.
Na przyszłośc niech owinie w folię od Jana Niezbędnego :wink:

Odpowiedz do tematu