Dziwne zmiany | Autor | Wiadomość | kawoli Dołączył: 27 Mar 2011 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 27 Mar, 2011 Dziwne zmiany |
|
| Witam wszystkich !
Od jakiegoś czasu obserwuje niepokojące zmiany. Dzieje się to już jakiś miesiąc,może dwa z groszami,z różnym nasileniem.
Najpierw kilka informacji o mnie: 19 lat,nie pale,czasami jakieś piwo chlupne sobie,diete trzymam całkiem zdrową,sportu prawie nie uprawiam,oprócz jakiś porannych ćwiczeń czy sporadycznego biegania,żadnych chorób nie mam stwierdzonych,leków nie biorę.
Pierwszy problem to w zasadzie to że straciłem zainteresowanie seksem. Nie myśle o nim praktycznie,jakoś mniej mnie pociąga. Czytałem też o porannych wzwodach-cóż,dla mnie to nowość by była,pamiętam że kilka razy mi się to zdarzyło,ale żebym codziennie wstawał "na baczność" to nigdy.
Problemem jest też to że mi,bardzo prosto mówiąc,szybko opada,nawet podczas pieszczot czy samego stosunku.
Zauważyłem też,może już trochę wyolbrzymiam,że penis,a w zasadzie żołądź,jest czasami pomarszczony,ma taki lekki biały nalot (bardo mało) i może jest trochę gorzej ukrwiony przez co jest troszkę mniejszy.
Z takich ważnych info ,to moja partnerka jakiś czas temu miała jakąś infekcje w pochwie i musiała brać jakieś tabsy antygrzybiczne. (było to jakieś 4 miesiace temu,moze wiecej).
Teraz ta infekcja powróciła,we wtorek jedzie do lekarza,powiem żeby zapytała się jak dokładnie się to nazywa.
Pojęcia nie mam co się dzieje tak w wielkim skrócie,więc proszę o jakąś radę.
Oto zdjęcia (słaba jakość )
http://img832.imageshack.us/i/zdjcie0148p.jpg/
http://img824.imageshack.us/i/aaaqd.jpg/
Kolor czarny-
zawsze zostaje taki biały kolor,jakby pod skórą,nawet podczas erekcji ( jakby za mało krwii? )
czerwony
tu są takie małe rozstępy ( nie widać ze względu na jakość )
zielony:
tutaj właśnie jest całe pomarszczone z takim delikatnym,białym nalotem.
Pozdrawiam i liczę na pomoc ! | | | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 27 Mar, 2011 |
|
| Biały nalot pochodzi najczęściej od 2 czynników- niedostatecznej higieny lub grzybicy. Jeśli Twoja partnerka miała grzybicę a uprawialiście seks to jest duże prawdopodobieństwo, że też ją masz.
tym co tam pozaznaczałeś się nie przejmuj bo napewno niedokrwione tkanki właśnie nie są jaśniejsze tylko ciemne- granatowe-sine-czarne.
Zołądź w stanie spoczynku jest zawsze pomarszczona.
Co do porannych wzwodów, to nie jest żadna reguła, że trzeba je mieć. A najczęściej maja związek z uciskiem pełnego pęcherza moczowego- szczególnie gdy śpi się na brzuchu (co po wstaniu można zauważyć obracajac się na plecy lub wstając z łóżka, nacisk pęcherza zmniejsza się i wzwód "ustępuje").
a do braku zainteresowania seksem, też bym się tym nie przejmował (gorzej było by gdybyś np. odczuwał dyskomfort podczas stosunku), powoli przychodzi wiosna, ptaszki ćwierkają, zrobi się cieplej, zacznie przygrzewać słońce to i żyć się zachce | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|