Brązowe plamki/kropki nad penisem zdjęcia |
Autor | Wiadomość |
Starkiller Wiek: 33 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 26 Mar, 2011 Brązowe plamki/kropki nad penisem zdjęcia |
|
| Witam zacznę że jestem nowy i nie znalazłem takowego tematu na forum w odpowiednim dziale Mianowice mam problem i zwracam się do was,wczoraj po hali postanowiłem po dosyć długim czasie się ogolić,nie było by w tym nic dziwnego gdyby mojego wzorku nie przykuły plamki nad penisem o których nie wiedziałbym do tej pory gdybym się nie ogolił(Zaraz dam zdjęcia),ogólnie one nie bolą/swędzą nic z nich nie cieknie nie łuszczy się tam skóra nie ma zgrubień/grudek po prostu kolor,aczkolwiek nurtuje mnie to bardzo bo mam z tym styczność pierwszy raz,przezorny zawsze bezpieczny jak to się mówi,trochę się martwię ale proszę o wasze wypowiedzi.
Link:
http://img847.imageshack.us/g/zdjcie00932.jpg/
Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 28 Mar, 2011 |
|
| Starkiller, to mogą być zmiany grzybicze , musisz udac się do dermatologa | |
| |
 |
Starkiller Wiek: 33 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 28 Mar, 2011 |
|
| Rufus1,tzn czytałem o grzybicy ale z tego co opisywane było na stronach/forach zawsze były jakieś objawy opisane(Swędzenie,pieczenie i to jeszcze na żołędziu lub na innej części penisa) A u mnie jest to tylko w tym miejscu i od 3 dni ani się nie powiększa(Wydaje mi się że bardziej już zanikło),nie swędzi piecze,nie łuszczy się nie ropieje Ale tak jak pisałem w poście wyżej chcę wiedzieć co to co jest | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 |
|
| Starkiller, mogą to być również zmaiany uczuleniowe na tle alergicznym ale to wymaga juz badań czy jestes na cos uczulony | |
| |
 |
mroz888 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 04 Lip, 2011 |
|
| Czy autor mógłby napisać co się okazało co to jest? Bo zrobiły mi się identyczne plamki. | |
| |
 |
|