Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ciemnobrązowa kropka pod żołędziem
Autor Wiadomość
Magones 

Wysłany: Sob 19 Mar, 2011   Ciemnobrązowa kropka pod żołędziem

Witam

Od jakiś 3 tygodni mam pod żołędziem brązową kropkę ( przypominającą pieprzyk ) nie wystaje ponad skórę, i od tego czasu jest ból, ale nie tej plamki, tylko wewnątrz i podczas oddawania moczu piecze. Ostatnio byłem u prywatnego dermatologa, ale nie potrafiła określić co to jest, najpierw mówi, że to guzek, a potem, że to mały krwiak :/ i przepisała mi jakąś białą maść. We Wtorek idę do innego dermatologa, ale chciałbym się dowiedzieć co to może być, wie ktoś ?.

GordonGekko 

Wysłany: Sob 19 Mar, 2011   

Możesz podać jakieś zdjęcia, z suchego tekstu mało wywnioskuję. Myślę że masz jakieś zapalenie. Trzymaj się!

Magones 

Foto:

penis.com.pl
viamax
GordonGekko 

Na załączonym przez ciebie zdjęciu obserwuję, mogę się mylić początkowe stadium tworzenia się tzw. Grudek perlistych, na żołędziu. Co do wspomnianego "czerniaka, pieprzyka" nie umiem jednoznacznie określić co to jest. Udaj się jak najszybciej do dermatologa, na pewno nie zaszkodzi.

TAK TO MOŻE POTEM WYGLĄDAĆ:

CHŁOPAKI POMÓŻCIE! ODPISUJCIE, MOŻE COŚ WIECIE.

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 20 Mar, 2011   

Coś ty znowu wymyślił. Widzisz gdzie na zdjęciu ktore dales są grudki perliste? A widzisz żołądź Magones?
Mi to wygląda na zwykłe otarcie.

GordonGekko 

Wysłany: Nie 20 Mar, 2011   

andrzejgadarr, napisałem że mogę się mylić że zaczynają się tworzyć Grudki Perliste u niego. A ta czarna kropka na jego zdjęciu jest niby otarciem?? puknij się!

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 21 Mar, 2011   

Tak. Podskórna crosta lub nadżerka powstała w wyniku naciągnięciowego pęknięcia lub przetarcia głębszej warstry skóry lub podskórna crosta.
Grudki tworzą się na koronie żołędzi a tak czystej (w sensie braku grudek) korony jak u Magones jeszcze nie widziałem.
To tak jakbym ja teraz jako osoba nie posiadająca żadnego wykształcenia w tym kierunku uczył stolarza jak ma szlifować jakiś drewniany element.

Odpowiedz do tematu