Dokuczające rany po chorobie bakteryjnej |
Autor | Wiadomość |
MacBoski Wiek: 44 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 11 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Nie 13 Mar, 2011 Dokuczające rany po chorobie bakteryjnej |
|
| Witam. Od wakacji meczę się z problemem z penisem. Zaczęło się od swędzenia. Brałem wtedy antybiotyki to rodzinny od razu wymyślił grzybicę. Z czasem jak się pogarszało zamiast poprawiać poszedłem do urologa. Ten zrobił wymaz, wyszły jakieś bakterie - nazwę mam na świstku z laboratorium, wyleczyłem je - kolejne wymazy nic nie wykazały. Ale jeżeli nie smaruję żołędzi i napletka te miejsca wysychają, robią się bardzo, bardzo czerwone swędzą i pieką. Ale smarować muszę obojętnie czym. Zwykł nivea wystarczy. Urolog nic nie poradził. Mówi, żebym się przyzwyczaił. Czy to możliwe, żebym resztę życia musiał męczyć się? Medycyna chyba na swędzenie coś radzić powinna? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 13 Mar, 2011 |
|
| No to lepszy od urologa byłby dermatolog który ma już specyficzną wiedzę co do chorób skóry. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
sirtech 
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 Smarowanie kutaska |
|
| Postaraj sie o masc Hascofungin i nacieraj malego.
Zawarty w składzie preparatu cyklopiroks jest środkiem grzybobójczym, którego spektrum działania obejmuje takie gatunki grzybów chorobotwórczych dla człowieka jak: Candida albicans, Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Epidermophyton floccosum (Acrothesium floccosum), Microsporum canis czy Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur).
Wykazuje również działanie przeciwko bakteriom Gram-dodatnim i Gram-ujemnym.
Łatwo przenika przez warstwę rogową do skóry właściwej, gdzie osiąga stężenie terapeutyczne.
sug. cena producenta 18,61,- | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 |
|
| No tak, w sumie lepiej leczyć się na własną rękę niż iść do lekarza specjalisty. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|