Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dokuczające rany po chorobie bakteryjnej
Autor Wiadomość
MacBoski 

Wysłany: Nie 13 Mar, 2011   Dokuczające rany po chorobie bakteryjnej

Witam. Od wakacji meczę się z problemem z penisem. Zaczęło się od swędzenia. Brałem wtedy antybiotyki to rodzinny od razu wymyślił grzybicę. Z czasem jak się pogarszało zamiast poprawiać poszedłem do urologa. Ten zrobił wymaz, wyszły jakieś bakterie - nazwę mam na świstku z laboratorium, wyleczyłem je - kolejne wymazy nic nie wykazały. Ale jeżeli nie smaruję żołędzi i napletka te miejsca wysychają, robią się bardzo, bardzo czerwone swędzą i pieką. Ale smarować muszę obojętnie czym. Zwykł nivea wystarczy. Urolog nic nie poradził. Mówi, żebym się przyzwyczaił. Czy to możliwe, żebym resztę życia musiał męczyć się? Medycyna chyba na swędzenie coś radzić powinna?

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 13 Mar, 2011   

No to lepszy od urologa byłby dermatolog który ma już specyficzną wiedzę co do chorób skóry.

sirtech 

Wysłany: Wto 15 Mar, 2011   Smarowanie kutaska

Postaraj sie o masc Hascofungin i nacieraj malego.

Zawarty w składzie preparatu cyklopiroks jest środkiem grzybobójczym, którego spektrum działania obejmuje takie gatunki grzybów chorobotwórczych dla człowieka jak: Candida albicans, Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Epidermophyton floccosum (Acrothesium floccosum), Microsporum canis czy Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur).
Wykazuje również działanie przeciwko bakteriom Gram-dodatnim i Gram-ujemnym.
Łatwo przenika przez warstwę rogową do skóry właściwej, gdzie osiąga stężenie terapeutyczne.
sug. cena producenta 18,61,-

penis.com.pl
tabletki penilarge
andrzejgadarr 

Wysłany: Wto 15 Mar, 2011   

No tak, w sumie lepiej leczyć się na własną rękę niż iść do lekarza specjalisty.

Odpowiedz do tematu