Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Golenie narządów płciowych?
Autor Wiadomość
GordonGekko 

Wysłany: Nie 13 Mar, 2011   Golenie narządów płciowych?

Pytanie do chłopaków i dziewczyn, czy golicie miejsca intymne, i czy należy to robić? Ja nie golę. Proszę o odp

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 13 Mar, 2011   

Ze względów higienicznych w obecnych czasach raczej golenie a przynajmniej skracanie włosów łonowych jest wskazane. Po prostu im więcej włosów tym więcej bakterii, tym szybciej powstają brzydkie zapachy.
Poza tym krótsze włosy wyglądają estetyczniej i dają wizualny efekt wydłużenia penisa ;)

karol00 

Zgadzam się w pełni z kolegą wyżej :-)
Sam osobiście golę co jakiś czas, gdy mam ochotę. Gładki penis jest taki przyjemny w dotyku, że od razu chce się go pieścić. I wygląda IMHO o wiele lepiej niż busz w majtkach. Polecam :D
Spróbuj raz zgolić, a jak Ci się nie spodoba to przecież zawsze włosy odrosną

penis.com.pl
tabletki penilarge
andrzejgadarr 

Tzn. no nie powiedział bym, że od razu zgolić. Możesz to traktować tak jak fryzurę na głowie. Musisz sobie dobrać taką w której będzie Ci najwygodniej, która Ci się będzie podobała. Jak masz mocno owłosione nogi, brzuch to wygolone okolice penisa będą wyglądały śmiesznie. Najpierw skróć maszynką, nożyczkami, zobacz jak wyjdzie.
Z goleniem też trzeba mieć technikę bo jak zgolisz w nieodpowiedni sposób zrobią Ci się krosty, włosy będą wrastać pod skórę, będzie kuło, piekło i powiesz, że już nigdy się nie ogolisz. Już technikę golenia opisywałem wcześniej dosyć wyczerpująco więc poszukaj sobie gdzieś tu na forum.

aaa68 

a ja lubie busz

Kakadu181 

Ty tak... ale czy twój partner/partnerka go lubią?

wytrysk 

Wysłany: Pon 14 Mar, 2011   

A ja mam busz i najlepiej się się z nim czuję. Lubię bujne fruzury, choć na głowie wolę mieć króko. Chyba, źle bym się czuł nawet ze skruconymi. A co do higieny, trzeba tylko odpowiednio myć i też będzie dobrze.

leon1988 

Na ogół kobiety wolą, kiedy nie muszą sobie wydłubywać włosów z zębów :) poza tym ogolony wydaje się duuuuużo większy (to jest chyba najszybszy sposób na zwiększenie sobie siuraka o 3cm)

wytrysk 

A czy ja bedę jej kazał robić loda, nie wymagam od niej tego. Wiem zlinczujecie mnie za takie podejście... :twisted:

aaa68 

lubi inaczej kazała by zgolic

SoouMouu 

Wysłany: Pon 02 Maj, 2011   

Więc, czytałem dużo tematów o goleniu miejsc intymnych, zdania są podzielone ale ja jestem za tym żeby golić- ale tylko jądra ! Zgoliłem sobie niedawno całe włosy łonowe, jądra i w okół penisa, nic przyjemnego :cry: Było mi niewygodnie i źle się z tym czułem.
Od kilku miesięcy natomiast, golę TYLKO jądra. Widziałem na jednym filmiku jak wygląda koleś który nigdy nie golił TAM włosów- BLeeee :mrgreen: Jest to niesmaczne, delikatnie mówiąc :wink:

Podsumowując, róbcie co chcecie, wisi mi to :mrgreen:

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 02 Maj, 2011   

Heh. Tzn jak, jądra wyjmujesz z worka mosznowego i je golisz? ;)

Ekspert_Philips 

Wysłany: Pią 06 Maj, 2011   Golenie intymne

GordonGekko,
Usuwanie owłosienia z okolic intymnych u pań weszło do codziennego kanonu pielęgnacji. W przypadku panów – staje się to coraz popularniejsze, ale mężczyźni nadal rzadko rozmawiają na ten temat. Co do sposobów, to kobiety mają szeroki wachlarz możliwości: od tradycyjnej maszynki, przez woski, elektryczne golarki i trymery, kończąc na depilatorach. Panom pozostaje najczęściej tradycyjna maszynka, która niestety podrażnia skórę. W ostatnim czasie marka Philips wypuściła jednak specjalne bodygroomery dedykowane mężczyznom. Np. model TT2030 łączy funkcję golenia i trymowania, co zwiększa funkcjonalność urządzenia przeznaczonego do usuwania owłosienia z okolic intymnych, pach czy klatki piersiowej.
Mam nadzieję, że pomogłem. Jeśli zainteresował Cię ten temat i chciałbyś zapytać o konkretne parametry etc. – pisz na ekspert@philips.com.

penis.com.pl
tabletki penilarge
okooko333 

Wysłany: Pią 06 Maj, 2011   

Ja sam nie golę:) Wolę podcinanie, bo taki łysy penis wydaje mi się śmieszny. A podcięte włoski są ok, nie kręcą się nie wiadomo gdzie i wygląda to w miarę estetycznie.

Odpowiedz do tematu