problem z orientacją |
Autor | Wiadomość |
Ludzik79 Wiek: 45 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 14 Skąd: Tychy | Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 |
|
| Powiem tak: masz 15 lat i pewne sprawy jeszcze się regulują. Wszystko może się jeszcze zmienić. W okresie dojrzewania jest etap, w którym można zauważyć fantazje homoerotyczne. Może się to wiązać z niepewnością co do tego, czy jesteś prawdziwym mężczyzną. Nie mówię, że homoseksualizm jest zaburzeniem, nie o to mi chodzi. Po prostu w pewnym okresie chłopak chce się bardzo mocno utożsamić ze swoją płcią, chce otrzymać potwierdzenie, że jest mężczyzną. A to potwierdzenie znajdzie wśród innych mężczyzn. | |
| |
 |
anonim45 Dołączył: 23 Maj 2010 Posty: 26 Skąd: Białystok | Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 |
|
| Ja parę lat temu myślałem, że to zwykły okres dojrzewania. Jednak teraz już wiem, że to raczej orientacja homo. Jak to zaakceptujesz, nawet w jakimś stopniu, to będziesz się śmiał z tego przy najmniej ja się śmieję, bo jako jeden z tych nielicznych mam prawo, do pełnego zachwytu mężczyzną.
I co śmieszniejsze, wszyscy uważają mnie za heteryka xD a wiedzą o mnie 3 osoby. Z czego jedna była w szoku.
Na to potrzeba dużo czasu, nic na siłę. | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 |
|
| Bycie Bi jest zajebiste ^^ | _________________ W razie pytań zapraszam na PW Odpowiem na wszystkie wiadomości | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Sob 05 Mar, 2011 |
|
| Kakadu181 napisał/a: | Bycie Bi jest zajebiste ^^ |
Żeby życie miało smaczek, raz cycuszek, a raz ptaszek | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 |
|
| Ja słyszałem w wersji: Aby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek xD ^^ | _________________ W razie pytań zapraszam na PW Odpowiem na wszystkie wiadomości | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Sro 09 Mar, 2011 |
|
| Kakadu181 napisał/a: | Ja słyszałem w wersji: Aby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek xD ^^ |
Ja tez znam to w takiej wersji - na poczekaniu swoje wymyśliłem | |
| |
 |
kartonowo Wiek: 31 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 8 Skąd: z notebooka | Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 |
|
| stalo sie cos niesamowitego. dlugo nie wchodzilem na forum, chcialem zmienic swoja orientacje, co jest niemożliwe. myslalem, ze zostane sam do konca zycia, bo nie wyobrazalem sobie zwiazku z facetem. aż do pewnego momentu, gdy poznałem pewną osobę. Nigdy nie byłem nawet w głupim 'związku'. Facet chcąc nie chcąc skradł mi serce i teraz wiem, że człowiek jest w stanie zmienić w sobie wiele rzeczy, których w sobie nie akceptuje. Dowiedzialem się, czym jest prawdziwa miłość (bez względu na wszystko, łącznie z orientacją) i teraz nie wyobrażam sobie życia bez mojego faceta <3 | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 |
|
| kartonowo, Różnie w życiu bywa, najważniejsze jest aby być szczęśliwym! | |
| |
 |
|