czy jest sposob ?! |
Autor | Wiadomość |
Rain Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 czy jest sposob ?! |
|
| Witam. Mam pytanie czy można jakos doprowadzic zeby zoledz mial mniejsza wrazliwosc ? | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 |
|
| I tak i nie, choć jest to uwarunkowane genetycznie. Powinnieneś odwiedzić urologa bądź dermatologa, sprecyzować dokładnie co ci dolega i oczekiwać pomocy. Jeżeli cały czas z twojego członka zsunięty jest napletek, przy czym żołądź ociera o odzież, to niestety nadwraliwości się nie pozbędziesz. | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 |
|
| A w czym Ci to przeszkadza, bo nie napisałeś?
W przypadku odsłoniętego żołędzia proces ocierania o odzież powoduje że z czasem żołodź staje się mniej wrażliwa i potem potrzeba silniejszych bodzców aby osiągnąć orgazm, a tego akurat nie polecam. Lepiej zostaw tak jak jest. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rain Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 11 | Wysłany: Nie 07 Maj, 2006 |
|
| ok. Ale jak laska mi wali konia to wygina mnie w kazda strone ! :/ o to chodzi zeby tak nie było, co wiaze sie ze zmniejszeniem wrrazliwosci zoledzia . | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 |
|
| Rain napisał/a: | ok. Ale jak laska mi wali konia to wygina mnie w kazda strone ! :/ o to chodzi zeby tak nie było, co wiaze sie ze zmniejszeniem wrrazliwosci zoledzia . | Jest sposób na zmiejszenie wrażliwości żołądzia. Szczególiki na stronie:
http://www.gophi.rotfl.pl...anie-penisa.jpg
I nie będziesz miał więcej problemu z "wyginaniem w każda strone"
| |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 08 Maj, 2006 |
|
| con brio co to ma być? To jest straszne brrr! aż mi ciarki przeszły O lol | |
| |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 |
|
| Rain napisał/a: | ok. Ale jak laska mi wali konia to wygina mnie w kazda strone ! :/ o to chodzi zeby tak nie było, co wiaze sie ze zmniejszeniem wrrazliwosci zoledzia . |
Zastosuj nawliżenie!!!!!Na sucho u nieobrzezanych prawie zawsze jest fatalnie :/Suche ręcę, sucha żółądź to dlatego! Przy normalnym stosunku przecież jest wiglotno | |
| |
 |
|