co to jest? |
Autor | Wiadomość |
Wojtek9999 Dołączył: 29 Gru 2010 Posty: 19 Skąd: LBN | Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 co to jest? |
|
| Witam mam taki problem ze ujscie cewki moim zdaniem nie wyglada normalnie, z tego co widzialem to ujscie jest troche wklesłe i nie jest czerwone, mi troche wystaje koncówka czobka ujsca, a do tego wkolo cewki sa jakies malutki biale krosteczki. Dodaje zdjecie.
Jesli ktos by byl sklony mi to troche zdiagnozowac to prosze, i odp na pytanie czy takie ujscie cewki jest normalne?
http://img545.imageshack.us/i/20110301187.jpg/ | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 37 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 |
|
| 1) Uprawiałeś seks z kimś nowym?
2) Boli? Swędzi? Szczypie?
3) Jak długo to się utrzymuje?
4) Zrób lepsze zdjęcie, bo nic z tego nie widać. Jak nie masz lepszego aparatu to włóż lupę przed obiektyw. | |
| |
 |
Wojtek9999 Dołączył: 29 Gru 2010 Posty: 19 Skąd: LBN | Wysłany: Wto 01 Mar, 2011 |
|
| 1. nie uprawiałem jeszcze seksu
2. nie boli, nie swędzi, nie szczypie
3. te krostki z 2 miesiące, a zaczerwienienie cewki mam odkąd pamiętam
jutro dodam nowe zdjęcie bo dzisiaj juz nie dam rady
jeśli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie, jestem otwarty na podpowiedzi, z góry dziękuje | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 |
|
| Wojtek9999, wydaje mi się , że nie jest to nic groznego , masz chyba taka urodę | |
| |
 |
Wojtek9999 Dołączył: 29 Gru 2010 Posty: 19 Skąd: LBN | Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 |
|
| kurde mam aparat mi przestal dzialac....
mówisz ze taki urok no to troche nie ciekawy ;/
a z tymi malutki kropeczkami do okolo myślicie ze to coś groźnego?
no bo nie wygląda to najlepiej jak ujście cewki jest czerwone
a jeszcze co dobrego stosować na podrażnienia na żołędziu, mam minimalny grudki perliste i po prawej stronie nie chcący za bardzo przy tarłem i jest zaczerwienienie, Tribiotyk moze byc? | |
| |
 |
|