phimotic ring | Autor | Wiadomość | Kurdoz Dołączył: 03 Wrz 2010 Posty: 2 Skąd: Lbn | Wysłany: Pią 25 Lut, 2011 phimotic ring |
|
| dotychczas nie miałem żadnego problemu z członkiem, jednak ostatnio pojawiło się u mnie coś co pasuje do podanego w temacie problemu (sądzą co opisie: phimotic ring )
z translatora: Cytat: | "Phimotic pierścień jest cienki kontur twarde tkanki skórnej, które oddziały spod penisa, i cały krzywe nad przednią wewnętrznej napletka, jak stryczek"
[...]
"pierścień z natury jest mniej elastyczna i rozszerza się stosunkowo mniej niż w pozostałej części napletka, więc trudności z wycofaniem w stanie spoczynku jest powiększony w stanie erekcji. Anatomiczne i seksualne skutki są zróżnicowane i zależą od jędrności i elastyczności pierścienia."
[...]
"może pojawić się ponownie z wielu różnych powodów, w każdej chwili życia. Rozwój ring w połowie życia jest czasem wskazówką dla cukrzycy." |
20-pare lat to raczej nie połowa życia, więc wspomniana na stronie cukrzyca mam nadzieję odpada... wie ktoś co może być przyczyną tego pierścienia? no i jak się tego pozbyć?
zdjęcia sprawdzające czy to to, lub co innego wrzucę ewentualnie za jakiś czas | | | |  | Wojtek9999 Dołączył: 29 Gru 2010 Posty: 19 Skąd: LBN | Wysłany: Sro 02 Mar, 2011 |
|
| wrzuc zdjecia jak to u ciebie wyglada bo nie kumam za bardzo o co chodzi | | | |  | Kurdoz Dołączył: 03 Wrz 2010 Posty: 2 Skąd: Lbn | Wysłany: Sro 16 Mar, 2011 |
|
| foto:
http://images40.fotosik.p...f884756fgen.jpg
sorry za jakość. to zwężenie oczywiście jest wokoło członka (tworzy wspomniany wcześniej 'pierścień').
w miedzyczasie w necie wygrzebałem w końcu coś polskiego
Cytat: | Stulejka uważana była kiedyś wyłącznie za wadę wrodzoną. Mija się to z prawdą, gdyż bardzo duża część stulejek jest nabyta. Patologia może pojawić się zarówno u niemowlaków, jak i u osób dorosłych, czy nawet w wieku starczym. Głównymi powodami powstawania stulejki nabytej są:
* nieprawidłowa pielęgnacja niemowlaka,
* niewłaściwe nawyki higieniczne,
* stany zapalne cewki moczowej, żołędzi i napletka,
* komplikacje cukrzycowe. |
czyli w zasadzie nie różni się to niczym od tego co znalazłem najpierw po angielsku.
na forum powyżej cytowanej strony znalazłem kilka podobnych przypadków... porady mają spory rozrzut - od chirurgi po własnoręczne rozciąganie...
wybrałbym się do urologa ale przyjmuje w takich godzinach, że chwilowo kompletnie mi nie pasuje -_-[/quote] | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|