Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Guzek na trzonie penisa (wyczuwalny podczas wzwodu)
Autor Wiadomość
tomekk1 

Wysłany: Pon 14 Lut, 2011   Guzek na trzonie penisa (wyczuwalny podczas wzwodu)

Witam. Mam mały problem. Zapoznawałem się ze wszyskimi tematami na tym forum i innych, jednak nie uzyskałem zadowalającej odpowiedzi.

Od września na moim penisie wyczuwam mała twardawą *grudkę/gulkę*.
1. O ok. 2 mm (rozmiar się nie powiększa)
2. Pojawia się na trzonie pod skórą od strony brzucha w miejscu, w ktorym dotykam kciukiem prawej ręki.
3. Nie jest ona związana ze skórą i nie jest też ruchoma tylko na trzonie
4. Wyczuwalna jest TYLKO przy wzwodzie (choć nie zawsze) albo tuż po seksie. Kiedy w ogóle nie mam wzwodu wtedy znika i nie mogę jej namierzyć (dlatego też nie idę z tym do lekarza, ponieważ czasem jest czasem jej nie ma). Nie mam żadnych problemów związanych z seksem czy oddawaniem moczy, wszystko działa jak należy, jednak pojawiła się nagle i to mnie martwi. Latam jak głupi i przy każdym oddawaniu moczu macam czy jest, czy znów się pojawiło.
Przeczytałem gdzieś, że to może być poszerzona żyła lub przerost ciała jamistego. Czy te objawy mogą to potwierdzić? Czy raczej może to być coś poważniejszego? Czy żel Lioton może pomóc w zlikwidowaniu tego? Czy częsta masturbacja może być tego przyczyną? Czy może to być coś poważniejszego?

BARDZO proszę o odpowiedź i z góry dziękuję;)

[ Dodano: Czw 17 Lut, 2011 ]
i czy ktoś zna odpowiedź na mój problem? bardzo prosze o pomoc

[ Dodano: Czw 03 Mar, 2011 ]
Jak w temacie;(

Odpowiedz do tematu