Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co to może być ? POMOCY!
Autor Wiadomość
solaw 

Wysłany: Pon 03 Sty, 2011   Co to może być ? POMOCY!

Około 3 tygodnie temu zaobserwowałem coś dziwnego na moim penisie. Wygląda to jak takie małe brodawki ułożone obok siebie po ok 3-4. Kilka z nich jest na żołędziu, na samym jego czubku obok ujścia cewki oraz parę tak jakby pod nim. Nie swędzi, nie boli tylko źle wygląda. Przy próbie wyciskania pojawia się mała ilość krwi i niewielki ból. Przed pojawieniem się tego nie uprawiałem seksu przez ok 2 miesiące. Niestety nie mam możliwości dołączenia zdjęć.
Nie wiem co z tym robić, czy jest coś co może pomóc, czy tylko wizyta u lekarza a jak tak to do jakiego się udać.
Bezpośrednio czy potrzebne jest jakieś skierowanie od lekarza rodzinnego.

Bardzo proszę o pomoc ;(

EDIT: Wygląda to jak grudki perliste, tylko z tego co czytałem występują one na koronie żołędzia. Czy możliwe, jest występowanie w okolicach ujścia cewki ? Jak odróżnić to od kłykcin kończystych ? :/

zlotypukacz 

Wysłany: Pon 03 Sty, 2011   

Idź do lekarza! albo do ogarniętego wenerologa,lub urologa, albo dermatologa wenerologa. Nigdy nie wiadomo co to jest a diagnoza z internetu to nie diagnoza.

solaw 

Wysłany: Sro 02 Lut, 2011   

Po nieudanej próbie leczenia w przychodni (co chyba bardziej zaszkodziło niż pomogło:/ ) byłem na wizycie prywatnie. Okazało się, że są to kłykciny. Pani dr przepisała mi Aldare. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym kremem. Mam nadzieje, że szybko sobie z tym poradzę :/

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu