Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja Grupowa
Autor Wiadomość
niusia89 

Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006   Masturbacja Grupowa

Cześć mam 17 lat i ostatnio bylismy z kumplami na wycieczce... [GóRY] bylo fajnie... poszlismy sie "kompac" pod prysznice no i bylo normalnie kazdy zdjal gacie i zaczelismy sie myć aż tu jeden z kumpli wapdł na pomysl zeby jak to powiedzial "zwalic sobie konia i zobaczymy kto ma wiekszego" było nas tam z 7 osób i każdy łącznie ze mna poparł ten pomysł. W około 45 min. każdy z nas skąńczyl swoją "robutke ręczną" i doszlismy do wniosku ze Marek ma największego bo 19cm w zwodzie troche zazdroszcze no ale coz... Dlatego mam pytanie czy taka akcja jak nasza jest normalna ?? czy jest to jakis odchył... Chciałbym rowniesz zapytac sie nieco starszych facetow zapytac czy w młodosci rowniez sie masturbowali ? Z góry dziekuje.

VanCote

Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006   

Tak. Nie w takiej grupie, ale tak. Czy to odchył? Nie. Zbyt częste by to traktować jako odchył. Wszystko to indywidualne sprawy. gdyby ktoś z was nie chciał nie zrobił by tego.

* Postać: lis do Małego Księcia

con brio

Wysłany: Nie 30 Kwi, 2006   

Żyję w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka, ale z moich obserwacji wynika całkiem inny obraz. Otóż gdy nadaży się tylko jakaś okazja to kumple spoglądają na penisy innych. Myślę że jeżeli któryś z nas odważył sie na taki krok aby zaproponować wspólną masturbację w czasie kąpieli to zostałby w grupie zlińczowany, ale prawie moje przypuszczenie może graniczyć z pewnością że większa część chetnie by to zrobiła. Mi osobiście marzy się wspólna masturbacja z kumplami. Mam dziewczynę z którą współżyje ale mimo to uwielbiam sobie sam zwalić, a szczególnie pod prysznicem. Dziewczyny też uprawiają samogwałt. Lubię patrzeć jak moja dziewczyna bawi sie swoją muszelką a ona patrzy jak ja sobie sam to robię.

penis.com.pl
tabletki penilarge
VanCote

Wysłany: Pon 01 Maj, 2006   

con brio napisał/a:
Żyję w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka, ...

Czyli żyjesz wśród prymitywów, dla których jedyne wartości to wypić, zaruchać, dać w mordę i może coś przy okazji ukraść. Nie sądzę by dzisiaj ktoś nawet w miarę wykształcony dzielił ludzi na kategorie po tym z kim sypiają.
Zastanawiam się, czy współczuć a może jednak gratulować...?

Cichopeczek

Obracasz się w środowisku zidiociałych skinów...czy może dresów, ktorym przewróciło się "za bardzo" w główce?

polish 

:(

con brio

Cichopeczek napisał/a:
Obracasz się w środowisku zidiociałych skinów...czy może dresów, ktorym przewróciło się "za bardzo" w główce?

Jak homoseksualizm traktujesz jako coś normalnego to twoja sprawa. Nie po to natura dała kobietę i mężczyznę aby jeden samiec drugiego grzmocił w odbyt. Miłość miedzy kobietą a mężczyzną jest dobrem najwyższym i jeżeli to negujesz to spójrz na siebie i nie obrażaj tych co żyją zgodnie z przyjętym obyczajem. Nie jestem też skinem ani złodziejem. To ty dzielisz ludzi na takie kategorie.
Gdybyś przeczytał uważniej co napisałem, to wyciągnołbyś inne wnioski.

VanCote

Wysłany: Wto 02 Maj, 2006   

1. Masz nikłe pojęcie o homoseksualiźmie redukując go do "grzmocenia w odbyt".
2. Miłość ogólnie jest dobrem najwyższym. Bez względu na płeć, orientację seksualną wszyscy ludzie zakochują się i kochają podobnie, oględnie mówiąc. By uściślić i nie prowokować kolejnych nieprzemyślanych wypowiedzi - nie mieszajmy w to samych aktów płciowych, które w przypadku obydwu orientacji mogą przebiegać bardzo różnie.
3. Obyczaje są przyjęte i akceptowane indywidualnie. Nie ma lepszych czy gorszych. Twoja wypowiedź trąca nietolerancją. Dziwne to przy marzeniach o zbiorowej masturbacji.
Ogólnie trochę w Tobie sprzeczności. Nie unoś się jednak. Nikt nie chciał Cię urazić. Napisałeś wyżej, że "...żyjesz w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka". To zdanie wywołało falę ataków na ciebie. Folguj wypowiedziom i waż słowa. Na pewno nikt nie będzie Ciebie atakował. Czytałem inne Twoje posty. Wydajesz się być OK. Nie niszcz tego i pozostań z nami na forum.

niusia89 

DZIEKI DZIEKI ALE NIE TO BYLO MOIM PYTANIEM JA TEZ NIE JESTEM GEJEM ALE ZESMY COS TAKIEGO ZROBILI

VanCote

niusia89 to nie była uwaga do Ciebie! :D

rafi19

Wysłany: Sro 03 Maj, 2006   stronka z roznicami

fajne stronka tak by mogla wygladac nasza..ale kto by ja zrobil setki facetow opisujacych sie na wzajem...przy komencie profil z fotkami i tak ich z 300..ale musicie poszperac w stronce zeby cos znalezc :twisted: :twisted:

rafi19

Wysłany: Sro 03 Maj, 2006   Re: stronka z roznicami

http://www.ratemyfaceadul...er=HungCanadian

con brio

Wysłany: Czw 04 Maj, 2006   

VanCote napisał/a:
1. Masz nikłe pojęcie o homoseksualiźmie redukując go do "grzmocenia w odbyt".
2. Miłość ogólnie jest dobrem najwyższym. Bez względu na płeć, orientację seksualną wszyscy ludzie zakochują się i kochają podobnie, oględnie mówiąc. By uściślić i nie prowokować kolejnych nieprzemyślanych wypowiedzi - nie mieszajmy w to samych aktów płciowych, które w przypadku obydwu orientacji mogą przebiegać bardzo różnie.
3. Obyczaje są przyjęte i akceptowane indywidualnie. Nie ma lepszych czy gorszych. Twoja wypowiedź trąca nietolerancją. Dziwne to przy marzeniach o zbiorowej masturbacji.
Ogólnie trochę w Tobie sprzeczności. Nie unoś się jednak. Nikt nie chciał Cię urazić. Napisałeś wyżej, że "...żyjesz w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka". To zdanie wywołało falę ataków na ciebie. Folguj wypowiedziom i waż słowa. Na pewno nikt nie będzie Ciebie atakował. Czytałem inne Twoje posty. Wydajesz się być OK. Nie niszcz tego i pozostań z nami na forum.

Myślę że z moją wypowiedzią zaszło pewne nie porozumienie. Albo nie potrafiłem przelać swej myśli zawartej w tym poście, albo odczytaliście go tak jak Wam to było wygodniej.
Napisałem że żyję w takim środowisku, ale z moich obserwacji wynika całkiem co innego. Myśle że nie tylko mi marzy się pofiglować z jakimś kolesiem. Myślę, że nie tylko ja w tej grupie mam takie marzenie, ale w tej grupie każdy udając 100% heteryka nie ma odwagi przyznać się do tego. Ja napewno nie wyjdę z takim pomysłem (chociaż znany jestem z głupich pomysłów) bo nie chcę zostać "zlinczowany".
Masz racje VonCote że mam nikłe pojęcie o homoseksualizmie, ale nie wmawiaj mi że miłość miedzy dwoma mężczyznami może obyć się bez seksu. A jak odbyć stosunek z kolesiem? Tylko rączką? Nie uwierzę w to nigdy! Dlatego napisałem tak jak napisałem.
Masz racje że są we mnie sprzeczności. Z jednej strony marzę o seksie M/M a z drugiej strony (i to jest prawda) nie lubie gejów.
Nie pogodzę się z tym aby związek taki był ogólnie akceptowany. Nie pogodzę się z tym aby związek taki mógł adoptować dzieci. Strasznie drażni mnie upublicznianie swojej orientacji.
Jeżeli ktoś ma takie skłonności to jego prywatna osobista sprawa. Niech to robi w zaciszu domowym. Niech nie upublicznia swojej orientacji i niech nie domaga sie jakichś praw związanych z tym że kocha inaczej.
Naturalny jest związak kobiety z meżczyzną oraz spłodzenie potomstwa.
Nie może dojść do tego że dając związkom homoseksualnym 'przywileje" dojdzie do tego że zwiazek kobiety z mężczyzną jest nienaturalny a urodzenie dziecka przestępstwem.
Chociaż Kaczyński nie jest moim ulubieńcem poparłem go gdy zabronił w Warszawie Parady Równości.
Nie uniosłem się. Żle to odczytałeś. To Ty wraz z Cichopiczkiem przyłożyliście mi z grubej rury. :(

penis.com.pl
viamax
VanCote

Wysłany: Pią 05 Maj, 2006   

Ale się rozbujałeś?! Chłopie... PODCHODZISZ ZBYT EMOCJONALNIE DO TEMATU! Dotknąłeś w dodatku kwestii, które są bardzo drażliwe dla wielu osób.
Powiem tylko iż pomimo tego, że jestem gejem jestem przeciwnikiem wyodrębniania się ze społeczeństwa jakichkolwiek mniejszości. Czy to seksualnych, religijnych czy narodowościowych. To zawsze budziło niechęć a w ludziach prymitywnych i ograniczonych agresję.
Okazywanie sobie nazbyt intensywnie uczuć publicznie jest ogólnie źle widziane i kropka! :D
Adopcja... Nie jedna para heteroseksualna nie zasługuje na posiadanie dzieci z róznych względów. Tym bardziej pary homoseksualne nie powinny ich mieć tak na wszelki wypadek.
Co do Twojego nie lubienia gejów to zasada "NIE BO NIE" :D
a Z GRUBEJ RURY TO TERAZ DOPIERO DOSTANIESZ:
Masz dzieci? Nieważne... Bedziesz miał czy nie... A gdy któreś, albo co gorsza to jedyne zostanie gejem albo lesbijką...? Przestaniesz je kochać? Zostawisz samo sobie i nie pomożesz wejść w dorosłość? Nie zakaceptujesz uczucia dziecka, które nie jest złe tylko inne? Potępisz miłość, która sama w sobie jest piękna bez względu na to kto kogo kocha? Naprawdę patrząc na ludzi myślisz "jak oni to robią?"
Żałosne i tyle...
Dzielenie ludzi ze względu na orientację jest samo w sobie złe i krzywdzące. Nikt z nas nie wybierał sobie orientacji... Masz naprawdę wiele szczęścia... Dziękuj Bogu i daj na mszę za to, że jesteś hetero.

Lolek69

Wysłany: Pią 05 Maj, 2006   

con brio napisał/a:
ale nie wmawiaj mi że miłość miedzy dwoma męszczyznami może obyć się bez seksu.

Koleś ja też na Ciebie naskocze bo według Twojego rozumowania miłość to zawsze musi być sex... Ja kocham faceta... nie uważam sie jednak za geja i nawet przez myśl nigdy nie przyszedł mi seks z nim!!! Po prostu pomógł mi w życiu, wyciagnął z wielu problemów... za to go kocham... bo zasłużył i jest fantastycznym człowiekiem. Więc nie mow ze miłość pomiedzy facetami to zawsze sex!!!

Odpowiedz do tematu