Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bol bzucha przy jakim kolwiek zblizeniu ?
Autor Wiadomość
hetman92 

Wysłany: Nie 16 Sty, 2011   Bol bzucha przy jakim kolwiek zblizeniu ?

Witam, mam doży problem..Zaczne od początku. Wiek 17...A wiec wszystko jest do dupy, wielkość: kolo 13 !! (masakra)...Przedwczesny wytrysk ale to mam nadziej da sie wypracować jakoś ...sex uprawiałem kilka razy z byla ale to bylo z pol roku temu...kiedy tylko zaczynamy coś robić...pzytulac sie, całować i dalej, zaczyna mnie bolec bardzo brzuch...nie wiem o co chodzi bo to jest po jakimś czasie nie do wytrzymania...im dłużej jestem podniecony tym bardziej :/ Bzuch mnie boli nisko pod pepkiem, to takie dziwne klocie jest...i bardzo przeszkadza w kontakcie z dziewczyna...pomóżcie proszę bo właśnie znalazłem dziewczyne i nie chce żeby cos zle wyszlo :)

kowalczyk23 

Wysłany: Nie 16 Sty, 2011   

Ból brzucha może być spowodowany stresem jaki jest pod czas stosunku/bliskości ale też objawem (o ile się nie mylę) np. rakiem jądra. Zalecił bym Ci kontakt z lekarzem.

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 16 Sty, 2011   

Ostry ból w podbrzuszu nasilający się w pozycji stojącej i słabnący po położeniu się na boku połączony z wrażliwością na dotyk jąder pojawia się gdy utrzymuje się przez dłuższy czas stan podniecenia (lub np. podczas długiego stosunku po którym nie dochodzi się do wytrysku) jest sprawą normalną i spowodowaną zastojem spermy w przewodach. Sperma uciska przewody powodując ból, skurcze mięśni brzucha, ból jąder czasami nawet zaciśnięcie zwieracza cewki moczowej lub prostaty uciskającej cewkę moczową uniemożliwiając oddanie moczu.
Ból taki ustępuje po ok. 1-2 godzinach.
W niektórych przypadkach pomaga doprowadzenie do wytrysku przed np. takim spotkaniem co spowoduje zmniejszenie objętości spermy w "dolnej części mężczyzny". :)

penis.com.pl
andropenis
hetman92 

Wysłany: Pon 17 Sty, 2011   

Wielkie dzieki za pomoc :) pozdrawiam

Odpowiedz do tematu