Nie było nawet miesiąca |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 Nie było nawet miesiąca |
|
| Witam, masturbacja towarzyszy mi pare lat, od 1 wytrysku nie było 1 miesiąca zebym nie walił a to już pare lat mam takie pytanie Czy penis i jadra i coś jeszcze muszą odpocząć dorośnąć czy to nie ma żadnego znaczenia | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 |
|
| właśnie, mam identyczne pytanie!!!! | |
| |
 |
Mr.SL Dołączył: 24 Kwi 2006 Posty: 3 | Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 |
|
| Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Cichopeczek Dołączył: 26 Lut 2006 Posty: 23 | Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 |
|
| Mr.SL napisał/a: | Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj |
Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 |
|
| Idiotyzm? Nieudowodniono. Zdania podzielone a w ustach laika wypowiedź tym bardziej niepoważna. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Nie 30 Kwi, 2006 |
|
| nie no jednak wg wiekszosci lekarzy dopoki masturbacja nie ZASTEPUJE wspolzycia wszystko w porzadku, to sposob wyladowywania napiecia seksualnego jak nie ma mozliwosci zrobienia tego w inny sposob, inne teorie to juz mieszanie w glowach ksiezy | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Nie 30 Kwi, 2006 |
|
| Cichopeczek napisał/a: | Mr.SL napisał/a: | Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj |
Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM |
Jeżeli tak uważasz to się nie onanizuj i nie wciskaj innym kitu że to szkodzi. Moze nadmiar masturbacji, szkodzi ale napewno mniej niż wstrzemiężliwość. | |
| |
 |
|