Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nie było nawet miesiąca
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006   Nie było nawet miesiąca

Witam, masturbacja towarzyszy mi pare lat, od 1 wytrysku nie było 1 miesiąca zebym nie walił a to już pare lat mam takie pytanie Czy penis i jadra i coś jeszcze muszą odpocząć dorośnąć czy to nie ma żadnego znaczenia

Gość

Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006   

właśnie, mam identyczne pytanie!!!!

Mr.SL

Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006   

Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj

penis.com.pl
tabletki penilarge
Cichopeczek

Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006   

Mr.SL napisał/a:
Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj

Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM

VanCote

Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006   

:D Idiotyzm? Nieudowodniono. Zdania podzielone a w ustach laika wypowiedź tym bardziej niepoważna.

* Postać: lis do Małego Księcia

Piotrek87

Wysłany: Nie 30 Kwi, 2006   

nie no jednak wg wiekszosci lekarzy dopoki masturbacja nie ZASTEPUJE wspolzycia wszystko w porzadku, to sposob wyladowywania napiecia seksualnego jak nie ma mozliwosci zrobienia tego w inny sposob, inne teorie to juz mieszanie w glowach ksiezy

con brio

Wysłany: Nie 30 Kwi, 2006   

Cichopeczek napisał/a:
Mr.SL napisał/a:

Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM

Jeżeli tak uważasz to się nie onanizuj i nie wciskaj innym kitu że to szkodzi. Moze nadmiar masturbacji, szkodzi ale napewno mniej niż wstrzemiężliwość.

Odpowiedz do tematu