Sex analny - tylko i wylacznie!!! |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006 hemoroidy babskie... |
|
| wiekszosc kobiet ma hemoroidy a ktora tez ukrywa...wiec dla niej sex analny moze stac sie bardzo nieprzyjemnym odczuciem po akcie analu...po za tym chyba niechcez wyciagnac czlona w krwi albo cos tam jeszcze...chce zaznaczyc ze anal jest super sprawa ale...? odkad dowiedzialem sie od niektorych kobiet o analu...jakos odechcialo sie...ale nie rezygnuje z tego...a po za tym zychwa dolna kobiety mojej jest wystarczajaca ciasna aby zadowalala mnie przez caly czas...gorzej zeby miala jak kisiel to wtedy trza byloby lupac tylek...
pozdrawiam... | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 Re: hemoroidy babskie... |
|
| ecoulant napisał/a: | wiekszosc kobiet ma hemoroidy a ktora tez ukrywa... | jakoś jeszcze nigdy nie załważyłem.... | |
| |
 |
royscop Dołączył: 13 Lut 2006 Posty: 25 Skąd: Południowa polska | Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 |
|
| bo nie jesteś kobietą | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 Re: hemoroidy babskie... |
|
| ecoulant napisał/a: | wiekszosc kobiet ma hemoroidy a ktora tez ukrywa...wiec dla niej sex analny moze stac sie bardzo nieprzyjemnym odczuciem po akcie analu...po za tym chyba niechcez wyciagnac czlona w krwi albo cos tam jeszcze...chce zaznaczyc ze anal jest super sprawa ale...? odkad dowiedzialem sie od niektorych kobiet o analu...jakos odechcialo sie...ale nie rezygnuje z tego...a po za tym zychwa dolna kobiety mojej jest wystarczajaca ciasna aby zadowalala mnie przez caly czas...gorzej zeby miala jak kisiel to wtedy trza byloby lupac tylek...
pozdrawiam... |
Na niektóre posty brak słów. Pozostawiam to bez komentarza. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 |
|
| pomijając te brednie to w jakich pozycjach anjczęściej uprawiacie anal??? | |
| |
 |
|