Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sex analny - tylko i wylacznie!!!
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006   hemoroidy babskie...

wiekszosc kobiet ma hemoroidy a ktora tez ukrywa...wiec dla niej sex analny moze stac sie bardzo nieprzyjemnym odczuciem po akcie analu...po za tym chyba niechcez wyciagnac czlona w krwi albo cos tam jeszcze...chce zaznaczyc ze anal jest super sprawa ale...? odkad dowiedzialem sie od niektorych kobiet o analu...jakos odechcialo sie...ale nie rezygnuje z tego...a po za tym zychwa dolna kobiety mojej jest wystarczajaca ciasna aby zadowalala mnie przez caly czas...gorzej zeby miala jak kisiel to wtedy trza byloby lupac tylek...

pozdrawiam... 8)

hipopotam

Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006   Re: hemoroidy babskie...

ecoulant napisał/a:
wiekszosc kobiet ma hemoroidy a ktora tez ukrywa...
jakoś jeszcze nigdy nie załważyłem....

royscop

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006   

bo nie jesteś kobietą :lol:

penis.com.pl
andropenis
VanCote

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006   Re: hemoroidy babskie...

ecoulant napisał/a:
wiekszosc kobiet ma hemoroidy a ktora tez ukrywa...wiec dla niej sex analny moze stac sie bardzo nieprzyjemnym odczuciem po akcie analu...po za tym chyba niechcez wyciagnac czlona w krwi albo cos tam jeszcze...chce zaznaczyc ze anal jest super sprawa ale...? odkad dowiedzialem sie od niektorych kobiet o analu...jakos odechcialo sie...ale nie rezygnuje z tego...a po za tym zychwa dolna kobiety mojej jest wystarczajaca ciasna aby zadowalala mnie przez caly czas...gorzej zeby miala jak kisiel to wtedy trza byloby lupac tylek...

pozdrawiam... 8)

Na niektóre posty brak słów. Pozostawiam to bez komentarza.

* Postać: lis do Małego Księcia

hipopotam

Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006   

pomijając te brednie to w jakich pozycjach anjczęściej uprawiacie anal???

Odpowiedz do tematu