Możliwa ciąża? POMOCY. |
Autor | Wiadomość |
lowing Wiek: 31 Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 4 Skąd: hel | Wysłany: Pią 03 Gru, 2010 Możliwa ciąża? POMOCY. |
|
| Czesc. dzisiaj wraz z moja partnerka naszlo nas na pieszczoty wzialem ja od tylu i penisa wlozylismy jej pomiedzy uda calkiem przy pochwie. ma 4 dzien okresu, miala ubrane majtki i wkladki higieniczne. jest dziewica. doszlo do wytrysku i sperma splynela jej po nodze pod majtki (przynajmniej tak twierdzi), i czy jest mozliwosc ze wlecialo jej do pochwy i bedzie w ciazy? skoro wytrysk byl na zewnatrz i to splynelo tam. + czas splyniecia i "przecisniecia" sie przez majtki. ona twierdzi ze ta wydzielina co tam byla to moja. ja osobiscie uwazam ze jest malo prawdopodobne aby to tam dotarlo. a co wy o tym mysliscie? moze byc w ciazy przez to? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 |
|
| I tak to jest jak się dzieci bawią... Okaże się za 9 miesięcy, nie jesteśmy w stanie zrobić testu ciążowego przez internet. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Patryks83 Wiek: 42 Dołączył: 06 Sty 2011 Posty: 18 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 09 Sty, 2011 |
|
| Myślę że nie jest po pierwsze miała okres, ja nie raz zalewałem do środka podczas okresu i było oki, po drugie wytrysk był na zewnątrz, ale dla pewności możecie zrobić test kosztuje w granicach 10 zł i jest w każdej aptece bez rec. | _________________ A prawda Was wyswobodzi! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|