Problem z rozwojem penisa i nie tylko |
Autor | Wiadomość |
Lukasik_21 Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 Problem z rozwojem penisa i nie tylko |
|
| Witam i o zdrowie pytam!
Mam pewien problem i licze na waszą pomoc, otóz mam 21 lat wzrost 172 cm waga 66 kg. Problem jest w tym iz mimo moich 21 lat wyglądam na 16 17 lat - kazdy mi to mowi, nie mam zarostu , lekki wąsik tylko, penis mój we wzwodzie ma około 14-15cm grubosc 12,5 ale bez wzwodu 6,7cm To raczej chyba nie jest normalne i jądra wydaja mi sie zbyt małe Ogolnie wygladam na małolata przy moich 21 lat, Czy to może być niedobór testosteronu? czy mam szanse na normalny opozniony rozwoj? Czy raczej trzebaby udac sie do urologa lub endokrynologa? | _________________ Lukasik | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| wielkosc nie ma znaczenia liczy sie jakosc jego,nie martw sie niczym | _________________ aaa68 | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| Możesz zrobić badanie poziomu testosteronu, skierowanie dostaniesz u lekarza rodzinnego. Ale raczej wydaje mi się że po prostu wolniej dojrzewasz. A penisa masz w standardowym, całkowicie wystarczającym rozmiarze. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Lukasik_21 Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| Własnie z tym penisem to tak w miare jest , martwi mnie tylko ten brak zarostu no kurde nawet sie nie zanosi na nic , przez co wyglądam jak wyalienowany wśrod rówieśników, studiuje biologie wiem ze dojrzewanie moze sie przedluzyc ale niewiem czy az tak ?
a powedzcie mi tez co w wypadku zbyt niskiego poziomu testosteronu? | _________________ Lukasik | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| no jeśli byłby za niski, trzeba go podawać najczęściej w postaci zastrzyków. Ale na taką terapie już za stary jesteś
Ile ja bym dał żebym się nie musiał codziennie golić... Możesz wziąć żyletkę, co jakiś czas sobie lekko naciąć podbródek, policzek i mówić że się zaciąłeś przy goleniu | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
kukuleczka123 Wiek: 35 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 11 Skąd: PL | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| a jak wygladaja sprawy lozkowe? bez problemu?
co z innym owolsieniem ciala? nogi? klatka piersiowa??
gadales z ojcem? zapytaj o jego mlodosc, moze dojrzewal podobnie...
ja rowniez mam 21 lat, zarost co prawda mam, ale niezbyt gesty( nie martwi mnie to wcale)
jedynie zapytania w sklepie przy zakupie alkoholu o dowod sa nieco deprymujace...;)
pzdr | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| Lukasik_21, zgadzam się z kukuleczką 123 popytaj ojca jak on wyglądal w Twoim wieku , bo prawdopodobnie moga to być uwarunkowania genetyczne , nie wszyscy równo dojrzewają , ja też póżno dostalem zarost na twarzy w porownaniu z moimi kolegami , najważniejsze , że penisa masz standardowego i oby dobrze "dzialal " a o reszte sie nie martw wszystko w swoim czasie | |
| |
 |
Lukasik_21 Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| Z seksem jest ok nie ma problemu, owłosione mam nogi i to tak w miare i wokół penisa, na klatce i brzuchu nie mam ale mój tata tez nie ma. Też podejrzewałem ze to przez tate ale tata moj w wieku 21lat w wojsku to juz sie golił , słabiutki mial zarościk ale miał. Skoro raczej nic z tym sie zrobic nie da, pozostaję czekac niewiem dokąd.
kukuleczka123, Ja to juz wole nie wchodzic do monopolowego, mimo ze prawie nic nie pije, nie pale wogole to jednak czasem trzeba cos tam kupic, heh . juz mnie znaja a nadal o dowod pytaja. | _________________ Lukasik | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| Lukasik_21, z tym goleniem kiedys w wojsku to bylo tak , że kazdy mail obowiazek iść się golić bez względu na to czy mial zarost czy nie , byla komenda pluton wychodzi do mycia i wszyscy wychodzili, takze nie przejmuj się jak sam zauwazyleś masz tak jak ojciec a więc będziesz mial jeszcze silny zarost na twarzy za rok , dwa lub trzy to są uwarunkowania genetyczne | |
| |
 |
Lukasik_21 Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| Rufus1, Dzieki wielkie, cóz pozostaje czekać | _________________ Lukasik | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 |
|
| Lukasik_21, kto czeka ten się nie męczy , ja też dostalem póżno zarost , moi koledzy juz się golili a ja mialem zarost " kolejowy " co stacja to wlos hi , hi . Wlasciwie to zarost wyrosl mi nor,alny gęsty jak mialem gdizieś ok. 24 lat , teraz jestem po 30 i muszę się golic codziennie bo zarastam " jak dziki agrest " choć na ciele nie jestem za bardzo owlosiony. Takze nie przejmuj sie | |
| |
 |
Flinston Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 76 Skąd: śląskie | Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 |
|
| Ej, chłopaki. Wy tu sobie narzekacie na penisy, że macie skrzywionego w prawo a chcielibyście w lewo, że odchyla się do góry a wy wolelibyście w dół itd. A zobaczcie sobie tego gościa: http://niepelnosprawny84.sexfotka.pl/ ale uprzedzam, można puścić pawia na widok jego narządu do oddawania moczu. | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010 |
|
| daj spokój juz z tym wpisywaniem tych głupot | _________________ aaa68 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Patryks83 Wiek: 42 Dołączył: 06 Sty 2011 Posty: 18 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 09 Sty, 2011 |
|
| Kolego co do tego zarostu, to też zależy czy jesteś blondynem czy ciemny jak turasy, ciemni mają dużo bardziej rozwinięty i twardy zarost, ja jestem szatynem i mam słaby, mam 27 lat a golę się co 3 dni, kiedyś też się tym martwiłem jak mialem 20 lat.... | _________________ A prawda Was wyswobodzi! | |
| |
 |
|