| Pośladki |
| Autor | Wiadomość |
lestat20 Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 29 Gru, 2010 Pośladki |
|
| Witam Forumowiczów!!
Szanowni Koledzy(Koleżanki)!
Proszę o pomoc. od niepamiętnego czasu od nastolatka robiły i robią mi się na udach i pośladkach krostki(syfki), mam też sporo śladów po starych pojawieniach. Jak się tego pozbyć?? Higienę uważam ,że mam prawidłową nawet aż nad to, przez to trochę mi wstyd pokazać się gdzieś lub przed kimś. Macie jakieś sposoby na tego łotra??
Pozdrawiam. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 30 Gru, 2010 |
|
| | taka fizjologia. Idź do kosmetyczki która oczyści skórę i ogólnie Ci z tym pomoże. A jak nie do kosmetyczki to do dermatologa. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 |
|
| | raczej do dermatologa.... kosemtyczka może pogorszyć sprawę....chyba że lekarz poradzi wizytę u kosmetyczki | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Wto 04 Sty, 2011 |
|
| | To też może być sprawa nieodpowiednio dobranych ubrań. Jeżeli ubrania (zwłaszcza bielizna), zbyt mocno przylegają do ciała, albo haratają ciało szwami, to oczywiście mogą być sprawcą niechcianych podrażnień, które łatwo prowadzą do powstawania "syfów". | |
| |
 |
| |