Jak zwiększyć popęd? |
Autor | Wiadomość |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sob 18 Wrz, 2010 Jak zwiększyć popęd? |
|
| Mam problem. Dawno mnie nie było i chciałbym zapytać czy jest jakaś metoda na wzrost mojego libido i ogólnego podniecenia?
Penis mi staje jak sobie pomyślę, ale jak widzę to już jest trochę gorzej. Potrafię się napalić na kobietę ale muszę ją długo obserwować. Dlaczego tak jest? Chcę natychmiast czuć podniecenie kiedy widzę atrakcyjną kobietę. Co robić?
Pozdrawiam,
nonie | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 18 Wrz, 2010 |
|
| No mężczyzna jest tak skonstruowany że nie sterczy mu pała jak tylko mija fajną laskę (lub w niektórych przypadkach- faceta).
Viagrę sobie kup jak aż tak ci to przeszkadza. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 |
|
| Chodzi mi o to, że ja potrzebuję po prostu wejść do klubu, poczuć zapach kobiet, spojrzeć raz i chcę być napalony. Potrzebne mi jest to do czegoś Może jakieś inne sugestie jak być napalony?!
Pozdrawiam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 |
|
| no ale czym dla ciebie jest bycie napalonym? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sro 17 Lis, 2010 |
|
| Chcę wzmocnić popęd seksualny po prostu. Bycie napalonym jest dla mnie to, że kiedy widzę fajną kobietę to chcę czuć że jej pragnę natychmiast. Żeby po prostu na jej widok robiło mi się "twardo" w pewnych częściach mojego ciała
Pozdrawiam. | |
| |
 |
karol00 Wiek: 30 Dołączył: 25 Gru 2008 Posty: 171 Skąd: pl | |
| |
 |
vdrum Dołączył: 10 Lis 2010 Posty: 13 Skąd: skąta | Wysłany: Sro 29 Gru, 2010 |
|
| Afrodyzjaki! Mój ulubiony..działa na mnie jak petarda wprost:
- jedno białko
- łyżka miodu
- czarny pieprz
- zmielony korzeń żeń szenia
- zmielony korzeń imbiru
- jedna papryczka chilli
Potrafi na prawdę postawić na nogi..a raczej postawić W dni gdy mam ochotę typową na seks może działać wprost na wyrost.. penis cały czas prosi się o wzwód W dni gdy nie mam tak wielkiej ochoty od razu zmieniam zdanie
Dobry jest też banan oraz migdały czy goździki.. z czego to właśnie korzenie (zen szen i imbir) zawsze byly uwazane za jedne z najsilniejszych afrodyzjakow.. Przed chwilka jeden taki "drink" walnalem i szczerze wspolczuje dzisiaj mojej kobiecie | |
| |
 |
|