Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     dziwny zapach
Autor Wiadomość
jankes19 

Wysłany: Nie 12 Gru, 2010   dziwny zapach

Witam! od kiedy pamietam zawsze miałem jeden problem a był nim brzydki zapach penisa. jak byłem mały to pamiętam że mama kazała mi maczać penisa w ciepłej wodzie z rumiankiem . poźniej byłem coraz starszy no i zaprzestałem to robić. Teraz po umyciu nie śmierdzi ale np. po powrocie ze szkoły przy masturbacji czuć ten dziwny zapach. Wiecie co to może być? I czy dziewczyna z którą mam zamiar się kochać nie przestraszy się tego zapachu?

P.S. nie wiem czy to coś pomoże ale jak bylem maly to mialem operacje na przepuchline .

aaa68 

Wysłany: Nie 12 Gru, 2010   

trzeba dbac o higiene i go myć

jankes19 

myje
ale czy to normalne ze po kilku godzinach penis znow zaczyna smierdziec

penis.com.pl
andropenis
aaa68 

zalezy od organizmu i twoich wydzielin potowych

andrzejgadarr 

No chyba, że masz drożdżycę. Jeśli jest to intensywny zapach powinieneś udać się do lekarza i on powinien zlecić badanie (jeśli nie będzie chciał dać skierowania, przyciśnij go żeby je wypisał) -posiew. Pobiera się wymaz patyczkiem (jak do czyszczenia uszu tylko, że sterylnym) i w laboratorium robią badania na różnych pożywkach by stwierdzić czy może jest to powód działania bakterii czy drożdżaków (i jakich) i wtedy lekarz na podstawie wyników badań ustali jaki lek zastosować.

Możesz spróbować jeszcze (no bo zapewne będziesz miał opory przed pójściem do lekarza i wszędzie będzie bliżej niż do niego) przemywać penisa rywanolem lub spryskiwać takim preparatem Octenisept (no niestety jest stosunkowo drogi i trochę piecze na początku).

jankes19 

jAk narazie przemylem obficie rywanolem. czytalem w internecie ze kazda wizyta u lekarza konczy sie tym ze przepisuje mycie rywanolem. zobaczymy po tygodniu. jesli nie pomoze ide do lekarza. narazie dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli

aaa68 

tylko nie lekcewaz bo jak to cos poważnego to lepiej wcześniej pójść d o lekarza

Odpowiedz do tematu