SWĘDZIE! POMOCY! (FOTO) |
Autor | Wiadomość |
Thomasss Wiek: 35 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 1 Skąd: Pń | Wysłany: Sob 27 Lis, 2010 SWĘDZIE! POMOCY! (FOTO) |
|
| Ostatnio coś mi wyskoczyło na penisie. małe, czerwone, cholernie swędzące krostki. CO to może być? Nie uprawiałem sexu w ostatnim czasie, także zarażenie odpada. Do kogo najpierw rodzinnego, derma- czy urologa?
 | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 |
|
| Zdjęcia nie do odczytania. Jesli mocno swędzi to może byc niedobrze. mam w tym doswiadczenie więc wklej foty i oblukamy. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 28 Lis, 2010 |
|
| No z samego opisu wywnioskować można zmiany skórne- więc masz 2 drogi- jedną dłuższą i darmową (najpierw do rodzinnego po skierowanie a potem do dermatologa) i drugą krótszą, szybszą i ogólnie lepszą ale droższą (tzn. tak do ok. 50zł za wizytę prywatną u dermatologa). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
facet Wiek: 42 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Sro 01 Gru, 2010 |
|
| Fotki załaduj jeszcze raz bo nie wczytują się | |
| |
 |
|