Ideały... |
Autor | Wiadomość |
patrycja_mary 
Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 46 | Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 |
|
| roboMOD napisał/a: | Tak naprawde codziennie forum odwiedza kilkaset osob ale tylko garstka sie wypowiada , niestety problemy mezczyzn sa caly czas tematem tabu i uznawane za przejaw slabosci lub perwersji seksualnej lub cos w ten desen.
Z taka tematyka nie mozna sie w Polsce reklamowac nie zwracajac na siebie uwagi tych ktorym to przeszkadza. Bez szczegolow . A problemy sa , istnieja i beda istniec dopoki milosc fizyczna bedzie najbardziej fascynujaca czlowieka dziedzina zycia (meskiego zycia). Nie dyskryminuje kobiet oczywiscie.
Pozdrawiam MOD |
taka prawda,dużo osób odwiedza forum ale nie wszyscy się wupowiadają bo może nie każdy ma o czym... | _________________ Już nic nie będzie takie samo... | |
| |
 |
caparollek Wiek: 38 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 6 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 |
|
| To jest tak że cieszymy się z tego co mamy. Nie ma ideałów, każdy ma jakies wady tylko niektórym one mniej przeszkadzają a innym bardziej... | |
| |
 |
Orman Wiek: 39 Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 27 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 17 Lut, 2010 |
|
| Moja luba ma piękne oczy (ogólnie z twarzy bardzo mi się podoba), pupę i biust. A dla mnie to nie musi niczego korygować, bo jest tą jedyną | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | |
| |
 |
rapids33 Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 8 Skąd: polska | Wysłany: Pon 25 Paź, 2010 |
|
| Johnny Sins ? | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Pon 25 Paź, 2010 |
|
| rapids33 napisał/a: | Johnny Sins ? |
Już się dowiedziałem, ale dzięki! | |
| |
 |
|