Trzy problemy - jeden penis |
Autor | Wiadomość |
Piotrek35 Dołączył: 05 Lis 2009 Posty: 1 Skąd: Kielce | Wysłany: Czw 19 Lis, 2009 Trzy problemy - jeden penis |
|
| Witam panowie ! Mam 20 lat, a mój penis to istna tragedia. Mam grudki perliste, stulejkę oraz przedwczesny wytrysk. Według mnie może życie seksualne sięga prawie do dna. Czy ktoś z Was też ma te trzy "wady" na raz ? | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 24 Lis, 2009 |
|
| Witam. IMHO dramatyzujesz trochę. Ludzie borykają się z większymi problemami. No ale tak:
Piotrek35 napisał/a: | Mam grudki perliste... | Wielu facetów to ma. Nie są one chorobą, nie przeszkadzają w niczym. Po prostu taki urok.
Piotrek35 napisał/a: | ...stulejkę... | To należałoby zwalczyć. Proponuję wizytę u lekarza i zabieg. Wprawdzie stulejki można się pozbyć też ćwiczeniami, ale w tym wieku bym sobie darował. Chyba, że jest naprawdę niewielka (bo że nie jest całkowita to pewne - inaczej nie wiedziałbyś o grudkach). Dlaczego nie walczyłeś z nią wcześniej?
Piotrek35 napisał/a: | ...oraz przedwczesny wytrysk. | Trening czyni mistrza. Proponuję ćwiczenia na mięśnie PC.
Piotrek35 napisał/a: | Według mnie może życie seksualne sięga prawie do dna. | A wg mnie szukasz problemów nie tam gdzie trzeba. Z penisem masz jeden, drobny problem: stulejkę. Ale żyjemy w czasach, że można się z tym bardzo łatwo uporać. Cała reszta zależy tylko od Ciebie. Postaraj się znaleźć sobie dziewczynę, która zrozumie Twój brak doświadczenia w łóżku, i z którą będziesz mógł nabrać wprawy. Jeżeli jednak długo nie będziesz w stanie się z tym uporać, pozostaje wizyta u seksuologa bądź psychologa.
Pozdrawiam i powodzenia. | |
| |
 |
8x2 Wiek: 42 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 1 Skąd: ww | Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 |
|
| Nie jesteś sam..........
1. spodziedztwo
2. przedwczesny wytrysk
3. za krótkie wędzidełko
4. częściowa stulejka
Da się żyć
Tylko potrzebna jest bardzo duża cierpliwość, wytrwałość i wiara w to, że mimo tego, iż przed tobą długa droga do normalności....to się uda.....czas+mądra partnerka (najlepiej ze sporym libido)+urolog+seksuolog | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kudlacz Dołączył: 06 Lip 2010 Posty: 4 Skąd: śląsk | Wysłany: Sro 20 Paź, 2010 |
|
| chłopie wyluzuj:D
ze stulejką sobie poradziłem (niestety dzięki zabiegowi)
przedwczesny wytrysk staram się-są efekty
podejrzewam zbyt krótkie wędzidełko, ale możliwe, że panikuje
wszystko da się ogarnąć;) | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Czw 21 Paź, 2010 |
|
| Ja miałem stulejkę kiedyś, ładnych parę lat temu - ale sam sobie z tym poradziłem. | |
| |
 |
|