jeszcze raz o krostkach. zdjęcie. |
Autor | Wiadomość |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 jeszcze raz o krostkach. zdjęcie. |
|
| Mam problem, od podstay penisa znajduje u siebie wypukłe brodawki, krostki. Kto wie jak to usunąć. A wiecie może czy rumianek pomaga na prosaki. Przy dziurce na żołędzi ma zaczerwienione i jakby opuchnięte troszke, nie przeszkadza mi to, ale dziwnie wygląda. Proszę o odpowiedź na moje pytania.
Na swoim penisie mam to i to:
 | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 |
|
| Czlowieku jak znalazles te zdjecia to znalazles odpowiedz(ta sama strona) no... chyba ze nie potrafisz czytac :/ | |
| |
 |
capitan Dołączył: 26 Lis 2005 Posty: 5 | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 |
|
| O rany! Jakbym widział swojego bena! Ja też mam z tym problem krępuje mnie to | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 |
|
| dokładnie, odpowiedź jest na tamtej stronie, nie jest to nic groźnego, dla zainteresowanych artykuł | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 |
|
| Mam takie same | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 |
|
| przecież to normalne... w czym wam niby to przeszkadza? większych problemów nie macie ludzie? | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 |
|
| otoz to... po co sie tym przejmowac? bez sensu... ja mam i nic sobie z tego nie robie | |
| |
 |
narcyz271 Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 39 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| ja też mam - no może nie tak dużo jak na prezentowanym zdjęciu i mi to wcale nie przeszkadza. a właściwie w czym te krosty przeszkadzają??? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| No moze komus to nie przeszkadza. Ja mam to samo ale trochę wiecej i mnie to tak w****** że szkoda mowić jak np laska nie bedzie wiedziała o co chodzi z tymi krostkami to masz przesrane. Mnie to bardzo denerwuje rozumiem innch | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| Darek000 napisał/a: | No moze komus to nie przeszkadza. Ja mam to samo ale trochę wiecej i mnie to tak w****** że szkoda mowić jak np laska nie bedzie wiedziała o co chodzi z tymi krostkami to masz przesrane. Mnie to bardzo denerwuje rozumiem innch |
czego sie tak denerwujesz ? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 09 Maj, 2006 |
|
| Mam identyczne i one mi w niczym nie przeszkadzają | |
| |
 |
|