Problem Bardzo Wstydliwy !!! HELP ME |
Autor | Wiadomość |
Mezo Dołączył: 19 Sie 2005 Posty: 1 | Wysłany: Pią 19 Sie, 2005 Problem Bardzo Wstydliwy !!! HELP ME |
|
| Mam taki proble.Mój penis jest obrzezany(nie mam napletka) dlatego że miałem operacje w ktrurej musił bys on usunięty.Czy powinienem sie tego wstydzić przed dziewczynami?? A może idzie coś z tym zrobić ?? Zakamuflażować albo jakaś operacja ?? Jescze mam takie pytanie czy dużo mężczyzn w polsce jest obrzezanych ?? Prosze o POMOC !!! | |
| |
 |
Zombie 
|
| Nie masz sie czego wstydzic! Obrzezanie nie jest niczym dziwnym, wielu mezczyzn obrzeza sie tylko dla wlasnej wygody lub higieny. Zydzi sa zawsze obrzezani ze wzgledu na religie. Nie jest to niczym zlym, dziwnym ani wstydliwym! Z tego co wiem, wiele kobiet nawet woli obrzezane penisy. Nie ukrywaj sie z tym przed swoja kobieta - moze ona tez bedzie takie wolala? A nawet jesli nie, to nie bedzie miala do ciebie zadnych pretensji o to. Taki urok | |
| |
 |
TiT Dołączył: 02 Wrz 2005 Posty: 2 | Wysłany: Sob 03 Wrz, 2005 |
|
| Totalna bzdura....co z tego czy masz napletek czy nie ??Chodzi przeciez o pieprzenie wiec co za problem ? Reszte narzadu chyba masz?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tommy Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 4 | Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 |
|
| @TiT: stary co za słowa
@Mezo: stary, luz... bedzie wygodniej z prezerwatywą (nie bedzie trzeba zsuwać) a i wiadomo ża automatycznie jesteś higieniczny
ja tam mam napletek i nie wyobrażam sobie nie miećgo - maja żołądź nie jest aż tak zachartowana ( czasami boli gdy jest sucha a sie dotykam)
więc... nie bój nic, bedzie dobrze (zawsze również możesz powiedzieć że taka moda ) | |
| |
 |
skos Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 |
|
| Też mam obrzezanego i się trochę tego wstydzę (oczywiście przed dziewczyną to nie) ale jak jestem np. na basenie i się biore prysznic nago to wszyscy patrzą bo mam innego niż inni. | |
| |
 |
vooltan Wiek: 40 Dołączył: 12 Wrz 2005 Posty: 24 Skąd: Wyszków | Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 |
|
| Chłopie, co się przejmujesz, na obrzezanego peniska laski lecą, bo przynajmniej w teorii powinieneś być za******istym kochankiem. Ale to tylko teoria.... Reszta zależy od Ciebie i jak to wykorzystasz! | |
| |
 |
skos Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 |
|
| ja się przed dziewczyną nie wsydze. tylko przed gościami | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 |
|
| Zawsze bylem ciekaw jak taki penis wyglada, bo w realu nigdy nie widziałem, a może nie zwróciłem uwagi? | |
| |
 |
marcin28 Dołączył: 19 Sty 2006 Posty: 8 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 |
|
| siema wiec ja tez jak Ty jestem obrzezany i powiem Ci szczerze ze bardzo sie tego wstydzilem a w dodatku poznalem jeszcze kobiete hmmm i mysle sobie co jej powiem jak zareaguje co zrobi...a wiesz co mi teraz mowi?ze nie wyobraza sobie inaczej ze jest zajefajnie a ja o wiele silniej odczuwam przyjemnosc niz wczesniej...wiec glowa do gory i naprawde jest super...fakt ze inni faceci troche dziwnie to spostrzegaja ale przeciez z facetami sie kochac nie bede:)pozdro...3maj sie... | |
| |
 |
mary Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 80 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 Re: Problem Bardzo Wstydliwy !!! HELP ME |
|
| Mezo napisał/a: | Mam taki proble.Mój penis jest obrzezany(nie mam napletka) dlatego że miałem operacje w ktrurej musił bys on usunięty.Czy powinienem sie tego wstydzić przed dziewczynami?? A może idzie coś z tym zrobić ?? Zakamuflażować albo jakaś operacja ?? Jescze mam takie pytanie czy dużo mężczyzn w polsce jest obrzezanych ?? Prosze o POMOC !!! |
mój znajomy nie ma czesci napletka i ma baaaardzo udane zycie seksualne........pozdrawiam | |
| |
 |
Runner 
Wiek: 34 Dołączył: 22 Sty 2009 Posty: 18 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 |
|
| Witam,mam pytanie.Mam 16 lat i chyba będzie potrzebne mi obrzezanie Czy wiecie jak może wyglądać penis po obrzezaniu? Czy będzie on gorzej wyglądał?? | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 |
|
| Runner, penis wygląda tak samo tylko bez napletka
Pozdrawiam
PS. tez jestem obrzezany... | |
| |
 |
|