Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem Bardzo Wstydliwy !!! HELP ME
Autor Wiadomość
Mezo

Wysłany: Pią 19 Sie, 2005   Problem Bardzo Wstydliwy !!! HELP ME

Mam taki proble.Mój penis jest obrzezany(nie mam napletka) dlatego że miałem operacje w ktrurej musił bys on usunięty.Czy powinienem sie tego wstydzić przed dziewczynami?? A może idzie coś z tym zrobić ?? Zakamuflażować albo jakaś operacja ?? Jescze mam takie pytanie czy dużo mężczyzn w polsce jest obrzezanych ?? :oops: Prosze o POMOC !!!

Zombie

Wysłany: Pią 19 Sie, 2005   

Nie masz sie czego wstydzic! Obrzezanie nie jest niczym dziwnym, wielu mezczyzn obrzeza sie tylko dla wlasnej wygody lub higieny. Zydzi sa zawsze obrzezani ze wzgledu na religie. Nie jest to niczym zlym, dziwnym ani wstydliwym! Z tego co wiem, wiele kobiet nawet woli obrzezane penisy. Nie ukrywaj sie z tym przed swoja kobieta - moze ona tez bedzie takie wolala? :) A nawet jesli nie, to nie bedzie miala do ciebie zadnych pretensji o to. Taki urok :)

TiT

Wysłany: Sob 03 Wrz, 2005   

Totalna bzdura....co z tego czy masz napletek czy nie ??Chodzi przeciez o pieprzenie wiec co za problem ? Reszte narzadu chyba masz?? ;)

penis.com.pl
bathmate
Tommy

Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005   

@TiT: stary co za słowa :lol:

@Mezo: stary, luz... bedzie wygodniej z prezerwatywą (nie bedzie trzeba zsuwać) a i wiadomo ża automatycznie jesteś higieniczny :wink:

ja tam mam napletek i nie wyobrażam sobie nie miećgo - maja żołądź nie jest aż tak zachartowana ( czasami boli gdy jest sucha a sie dotykam)

więc... nie bój nic, bedzie dobrze (zawsze również możesz powiedzieć że taka moda :) )

skos 

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

Też mam obrzezanego i się trochę tego wstydzę (oczywiście przed dziewczyną to nie) ale jak jestem np. na basenie i się biore prysznic nago to wszyscy patrzą bo mam innego niż inni. :?

vooltan 

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006   

Chłopie, co się przejmujesz, na obrzezanego peniska laski lecą, bo przynajmniej w teorii powinieneś być za******istym kochankiem. Ale to tylko teoria.... :) Reszta zależy od Ciebie i jak to wykorzystasz!

skos 

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

ja się przed dziewczyną nie wsydze. tylko przed gościami

ja_89 

Wysłany: Pon 21 Sie, 2006   

Zawsze bylem ciekaw jak taki penis wyglada, bo w realu nigdy nie widziałem, a może nie zwróciłem uwagi?

marcin28

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

siema wiec ja tez jak Ty jestem obrzezany i powiem Ci szczerze ze bardzo sie tego wstydzilem a w dodatku poznalem jeszcze kobiete hmmm i mysle sobie co jej powiem jak zareaguje co zrobi...a wiesz co mi teraz mowi?ze nie wyobraza sobie inaczej ze jest zajefajnie a ja o wiele silniej odczuwam przyjemnosc niz wczesniej...wiec glowa do gory i naprawde jest super...fakt ze inni faceci troche dziwnie to spostrzegaja ale przeciez z facetami sie kochac nie bede:)pozdro...3maj sie...

mary

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   Re: Problem Bardzo Wstydliwy !!! HELP ME

Mezo napisał/a:
Mam taki proble.Mój penis jest obrzezany(nie mam napletka) dlatego że miałem operacje w ktrurej musił bys on usunięty.Czy powinienem sie tego wstydzić przed dziewczynami?? A może idzie coś z tym zrobić ?? Zakamuflażować albo jakaś operacja ?? Jescze mam takie pytanie czy dużo mężczyzn w polsce jest obrzezanych ?? :oops: Prosze o POMOC !!!

mój znajomy nie ma czesci napletka i ma baaaardzo udane zycie seksualne........pozdrawiam :D :D :D :D :D :D :D

Runner 

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009   

Witam,mam pytanie.Mam 16 lat i chyba będzie potrzebne mi obrzezanie :) Czy wiecie jak może wyglądać penis po obrzezaniu? Czy będzie on gorzej wyglądał?? :D

Seba081 

Wysłany: Pon 16 Lut, 2009   

Runner, penis wygląda tak samo tylko bez napletka
Pozdrawiam
PS. tez jestem obrzezany...

Odpowiedz do tematu