Help ! pilna pomoc ! |
Autor | Wiadomość |
MasterM Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 33 | Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006 |
|
| chybo kolo 500-600 al eniejestem pewny | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006 |
|
| kurcze, człowieku, do czego to doszło.
co to znaczy -mi to wisi ale czy laski lubią?
twój mały jest Ci obojętny? To ci ma się podobać i masz być z niego zadowolony.
Laski zaakceptują go takim jaki jest.
pzdr | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006 |
|
| od 350 w górę... | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rain Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 11 | Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006 |
|
| a czy wielkosc w zwodzie 16 cm jest ok czy malo, srednio, duzo ?! czy te cwiczenia rzeczywiscie cos daja ?! te na stronce co sa do pobrania.... | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006 |
|
| 16 cm - średnio
Co do ćwiczeń... Hm... rozciąganie działa. Oto przykład: http://ethiopiapartnershi...e.JPG%20web.JPG | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|
| a Ty probowales tych cwiczen z tej stronki ?! daly cos ... ?! ciekawe o ile moza wydluzyc ?! | |
| |
 |
|
| sorry... ja nie muszę wydłużać. Wystarczy to co mam. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|
| a nie znasz kogos kto sie w to bawił ?! | |
| |
 |
|
| Niestety nie. Może uda się poznać. Nie wiem czy zauważyłeś, że na tym forum jest dział poświęcony ćwiczeniom? Znajdziesz tam na pewno kogoś kto może pogadać z toba o efektach | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
|