| nago w mieszkaniu |
| Autor | Wiadomość |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 02 Paź, 2010 |
|
| | A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
SmarujRogala Wiek: 33 Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 36 Skąd: Łobez | Wysłany: Sob 02 Paź, 2010 |
|
| | Na serio | _________________ Alfons Hitler ,,WALENIE JEST SUPER" | |
| |
 |
harry_22 Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 174 Skąd: Gliwice | Wysłany: Czw 07 Paź, 2010 |
|
| | Skoro tak... to masz ciekawego kuzyna i fajną współlokatorkę | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 08 Paź, 2010 |
|
| | SmarujRogala, zazdroszczę Tobie takich wspóllokatorów | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| Ja nie śpię nago, ale po domu (o ile nie ma nikogo) uwielbiam śmigać nago | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| | Malachi napisał/a: | Ja nie śpię nago, ale po domu (o ile nie ma nikogo) uwielbiam śmigać nago |
Szkoda, że u mnie rzadko się zdarza, że nie ma nikogo w domu, bo też bym sobie pochodził nago Fajne uczucie. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| jako, że sypiam nago to rano z reguły też tak chodzę po mieszkaniu. Zdarza mi się nawet czasami jeść śniadanie nago i dopiero później się ubierać. W nocy przeważnie po kąpieli już się nie ubieram i też chodzę tak jak mnie stworzono W ciągu dnia chodzę normalnie w ubraniu. Nigdy mi się nie zdarzyło aby rozebrać się tylko po to aby pochodzić sobie bez ubrania po domu. | |
| |
 |
marcin23poznan Wiek: 37 Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 18 Sie, 2011 |
|
| | Ja przewaznie chodze wieczorem po kapieli, oraz praktycznie zawsze rano, czyli podczas sniadania, porannej toalety. Ubieram sie dopiero przed wyjsciem do pracy. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 18 Sie, 2011 |
|
| | marcin23poznan, a mieszkasz sam czy z jakimiś wyluzowanymi współlokatorami i tak wszyscy sobie nago po mieszkaniu chodzicie? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
preston-17 Wiek: 31 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 38 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 19 Sie, 2011 |
|
| Ja czasami zrzucam z siebie wszystko, ale tylko jak jestem sam w domu, po prostu się wstydzę, tym bardziej, że rodzice, delikatnie mówiąc, stwierdziliby, że to co robię jest dziwne.
Chodzenie nago jest bardzo przyjemne i komfortowe. | _________________ skype: preston-17 | |
| |
 |
marcin23poznan Wiek: 37 Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 19 Sie, 2011 |
|
| | legolas1 napisał/a: | | marcin23poznan, a mieszkasz sam czy z jakimiś wyluzowanymi współlokatorami i tak wszyscy sobie nago po mieszkaniu chodzicie? |
Przeważnie rano, czy wieczorem są też goli. Wszyscy sypiają nago więc rano zazwyczaj nikt nie szuka gaci tylko od razu po wstaniu wędruje do kibelka, czy do kuchni zrobić kawę. Ubieramy się przed wyjściem.
W ciągu dna nikt goły nie chodzi. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 19 Sie, 2011 |
|
| gratuluję tak wyluzowanych współmieszkańców. jak ja mieszkałem ze współlokatorami to taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia a jak do tego doszło jakoś razem tak ustaliliście czy po prostu jedna osoba zaczęła a reszta się dostosowała no naturystycznego poranka? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
marcin23poznan Wiek: 37 Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 19 Sie, 2011 |
|
| | legolas1 napisał/a: | gratuluję tak wyluzowanych współmieszkańców. jak ja mieszkałem ze współlokatorami to taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia a jak do tego doszło jakoś razem tak ustaliliście czy po prostu jedna osoba zaczęła a reszta się dostosowała no naturystycznego poranka? |
Wyszło jakoś tak naturalnie. W końcu czego się wstydzić. Poza tym tak też jest na wygodniej funkcjonować zwłaszcza rano. Mieszkamy w 4 w mieszkaniu i praktycznie wychodzimy o tych samych porach. Zazwyczaj, rano jedna osoba się goli, druga bierze prysznic. Oszczędność czasu. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
HardBoy Wiek: 36 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 14 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 29 Sty, 2012 |
|
| Jak jest lato i gorąco w domu, to zdarza mi się sypiać nago.
A tak to gdy jestem sam to czasem śmigam bez niczego. Z tym że zawsze kończy się to tym, że mi w końcu staje i muszę zrobić sobie dobrze. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 |
|
| Jak tylko jest wolny dom to zawsze przebywam nago | |
| |
 |
| |