Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     ### OWŁOSIENIE ŁONOWE ###
Autor Wiadomość
alek111
[Usunięty]

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006   ### OWŁOSIENIE ŁONOWE ###

Witam. Mam problem dotyczący włosów łonowych. Czy mężczyźni powinni je mieć czy nie. Moja dziewczyna chciałaby abym je usunął ponieważ ona jest ślicznie wygolona. Nie wiem tylko jak się za to wziaść, czym to zrobić. Czy możecie mi pomóc ?? Pozdrawiam i prosze o odpowiedzi na moje pytanie bo chciałbym to zrobić jeszcze dziś

Lolek69

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006   Re: ### OWŁOSIENIE ŁONOWE ###

Witam!
Osobiście uważam, że mężczyźni nie powinni nosić włosów łonowych. I nie krępujcie się w goleniu ich. Uważam ze powinno to wejść tak samo w nawyk jak golenie zarostu na twarzy. Wielu facetów uważa to za strate "męskośći" i takie tam, ale ja traktuje to jako rutynowy zabieg higieniczny, a "wszystko" wyglada znacznie lepiej. Więc panowie... jeśli kiedyś naszła was wizja ogolenia miejsc intymnych to do dzieła!!!

neroboy

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006   

A według mnie włosy łonowe to część męskości. Penis bez włosów łonowych to tak jakby kobieta była łysa. Sam powinieneś zdecydować czy chcesz je mieć czy nie - że ona niema to jej sprawa ale żeby dyktować tobie to przesada.
Co mają włosy łonowe do higieny???Myje się je tak samo jak wacka i tyle.

Pozdro

penis.com.pl
orgasm contol
alek111
[Usunięty]

Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006   

to golić czy nie golić ? Oto jest pytanie ;)

VanCote

Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006   

alek111 napisał/a:
to golić czy nie golić ? Oto jest pytanie ;)

Spróbuj :-) Przeciez szybko odrosną. Jednak gdy zrobisz to pierwszy raz bedzie kłuło ;-)

* Postać: lis do Małego Księcia

Malerczyk Dawid

Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

a czym je golić?

Piotrek87

Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

golisz normalnie jak na twarzy zarost, tzn np. jednorazówką tylko trzeba skóre nawilżyć np. mydłem albo pianką do golenia (wodą dla twardzieli)
jeśli o mnie chodzi raz sobie ogoliłem całe okolice 'poniżej owłosienia brzucha' i to na sucho, pozacinałem sie przy tym i w ogóle, a to dlatego że sie wkur...zyłem bo mi swędzenie dokuczało (okazalo sie że to tylko podrażnienie) i chwyciłem maszynke i to zrobiłem po prostu hehe
potem jak odrastają to kłuje strasznie, można zwariować, wiecej tego nie zrobie (nie ogole)
aha i to nie prawda że jak oglisz to odrosną dłuższe czy coś tam, na poszątku są inne troche ale to tylko produkt skóry i po jakimś czasie wróci do normy wszystko, bo normalnie też wypadaja przecież i po pewnym czasie wszystkie są odrzucane a rosną nowe
czyli nie polecem i dla mnie to też część męskości, współczuje kobitką które się golą bo to strasznie wrażliwe okolice ale to tylko moje doczucia subiektywne (negatywne też)

belcr0x

Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006   

ja, z poczatku sprobowalem zestaw pianka + golarka mechaniczna, efekt mega, gladko jak na skorze niemolecia, ale na nastepnych pare dni pelno czerwonych kros (chociaz na twarzy tak sie gole anic nie mam) i w dodatku wlos twardnieje i jest grubszy, straszne, jajek na 4 dni nie moglem pokazywac kobiecie...
wiec wzialem maszynke elektryczna, tam rowniez do 0 sie wygole , oczywiscie, nie takiego gladkiego, ale nei widac wloska i jest super, zadnych krostek ani nic, za to mam problem z goleniem dziurki i posladkow, bo tam probowalem tak i tak i mam krosty straszne, macie jakis pomysl? mam zamiar sprobowac plastrow z woskiem, jak moja kobieta (tylko ona wszedzie tym jedzie)

los amigos

Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006   

...

love508 

Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006   

golic :)

Odpowiedz do tematu